Flag

Black magic -suklaamarjakakku

about 10 palaa
Helppo
60 minuuttia
Tumma suklaakahvikakku on täytetty ilmavalla suklaamoussella ja raikkailla marjoilla. Vastustamatonta!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Kakkupohja
2,5 dlvehnäjauhoja
3 dlsokeria
1 dlkaakaojauhetta
1 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
0,25 tlsuolaa
1 kplkananmunaa
1,25 dlkahvia
1,25 dlmaitoa
0,5 dlrypsiöljyä
Täyte
1 psDr. Oetker Suklaakakkumoussea
2,5 dlkevytmaitoa
Koristelu
400 - 500 gtuoreita marjoja esim. mansikoita, vadelmia, herukoita
suklaata esim. Toffifee, Maltesers

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
1

Esivalmistelut

Esikuumenna uuni 175 asteeseen. Vuoraa halkaisijaltaan 22 cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

2

Kakkupohja

Sekoita kaikki kakkupojan kuivat aineet keskenään paakuttomiksi. Sekoita myös kaikki nestemäiset aineet keskenään ja lisää seos kuiva-aineisiin. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada taikina vuokaan. Paista uunin uunin alatasolla 45 minuuttia. Kokeile kakun kypsyys tikulla. Kakku on valmis kun taikinaa ei tartu tikkuun. Anna jäähtyä vuoassaan.

3

Täyte

Sekoita kakkumoussejauhe maitoon ja vaahdota sähkövatkaimella 3 minuutin ajan.

4

Halkaise kakkupohja kahteen kerrokseen. Aseta alin kakkulevy tarjoiluvadille ja levitä päälle puolet kakkumoussesta. Nosta toinen kakkulevy päälle ja levitä loput täytteet kakun päälle.

5

Koristelu

Koristele kakku marjoilla ja suklaamakeisilla.