EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Black Velvet - Kääretorttu

Upea musta kuorrute kätkee sisäänsä tumman kääretortun.

10 - 15 palaa

Vaikeustaso 1 20 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Black Velvet - Kääretorttu

Taikina:

4 kpl kananmunaa
1 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
0,75 dl kaakaojauhetta
0,5 dl maissitärkkelystä
0,5 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
Dr. Oetker Punaista Elintarvikeväriä
0,25 dl sokeria (leivinpaperille)

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dl maitoa

Kuorrutus & koristelu:

tomusokeria
Dr. Oetker Sokerimassaa (Mustaa)
Dr. Oetker Cupcake Minipearls koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

Taikina

Vatkaa munat ja sokerit kovaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jauhoseos munavaahtoon siivilän läpi, varovasti sekoittaen. Lisää joukkoon haluamasi määrä punaista elintarvikeväriä. Levitä taikina uunipellille tasaiseksi kerrokseksi. Paista torttupohjaa 210 asteessa noin 8 minuuttia, kunnes pohjaan täyntämääsi puutikkuun ei tartu enää taikinaa. Tortun paistuessa ripottele sokeria puhtaalle leivinpaperille. Kumoa kypsä torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle ja irrota paperi. Jätä irrotettu paperi vielä torttulevyn päälle, nosta päälle leivinliina ja kääri löyhälle rullalle jäähtymään.

Täyte

Valmista mousse pakkauksen ohjeen mukaan. Avaa torttupohjakäärö ja levitä täyte täysin jäähtyneelle pohjalle. Kääri torttu jälleen rullalle, kiedo se napakasti leivinpaperiin ja halutessasi vielä folioon. anna täytteen jähmettyä jääkaapissa vähintään tunti.

Kuorrutus & koristelu

Kaulitse sokerimassa tomusokerin avulla sopivan kokoiseksi levyksi ja kääräise rulla sokerimassalevyyn. Koristele marjoilla, macaroneilla ja koristerakeilla.

Reseptin ravintosisältö Black Velvet - Kääretorttu

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 867kJ
207kcal
775kJ
185kcal
Rasva 2.82g 2.51g
Hiilihydraatit 19.21g 17.15g
Proteiini 3.52g 3.14g