EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Brookies

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kun kaksi ihanaa herkkua, brownien ja cookien yhdistää, niin lopputuloksena syntyy täydellinen leivonnainen: brookie.

about 12 - 16 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Brookies

Brownie-taikina:

125 g voita
100 g tummaa suklaata
2 dl sokeria
0,5 dl fariinisokeria
3 kpl kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 rkl kaakaojauhetta
100 g fudgepaloja

Taikina:

125 g voita huoneenlämpöisenä
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
1 kpl kananmunaa
1 kpl kananmunan keltuaista
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 ps Dr. Oetker Chocolate chips dark

Valmistus

Valmistus:

1

Brownie-taikina

Tee ensin brownie-taikina. Sulata voi ja suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa joukkoon sokeri ja fariinisokeri. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Vatkaa joukkoon kananmunat. Sekoita keskenään vehnäjauhot, kaakaojauhe ja pieniksi kuutioiksi leikatut fudge-palat. Lisää ne suklaaseokseen ja kääntele taikina tasaiseksi.

2

Vuoraa noin 22 x 22 cm:n kokoinen neliön tai suorakaiteen muotoinen kakkuvuoka tai uunivuoka leivinpaperilla. Laita brownie-taikina vuokaan. Nosta viileään vähintään tunniksi.

3

Esilämmitä uuni 175 asteeseen. 

4

Cookie-taikina

Valmista cookie-taikina. Vatkaa voi ja sokerit keskenään. Lisää muna ja keltuainen yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sekaan suklaapalat. Yhdistä seos voi–sokeri-seokseen. Sekoita taikinaa mahdollisimman vähän.

5

Nostele cookie-taikina kahden lusikan avulla brownie-taikinan pinnalle. Paista uunissa noin 30 minuuttia. Taikina saa jäädä tahmeaksi sisältä. Paistoaika riippuu uunista, joten tarkkaile paistamista ja kokeile kypsyyttä tikulla. Anna jäähtyä vuoassaan ensin huoneenlämpöiseksi. Nosta vielä jääkaappiin, jos pohja tuntuu liian tahmealta.

6

Leikkaa 12–16 palaan. Tarjoa sellaisenaan tai vaniljajäätelön, kermavaahdon tai vatkatun vaniljakastikkeen kera.

Reseptin ravintosisältö Brookies

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2219 kJ
530 kcal
2035 kJ
486 kcal
Rasva 23.79 g 21.82 g
Hiilihydraatit 52.41 g 48.08 g
Proteiini 5.34 g 4.90 g