Flag

Brookies

about 12 - 16 palaa
Keskitasoinen
60 minuuttia
Kun kaksi ihanaa herkkua, brownien ja cookien yhdistää, niin lopputuloksena syntyy täydellinen leivonnainen: brookie.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Brownie-taikina
125 gvoita
100 gtummaa suklaata
2 dlsokeria
0,5 dlfariinisokeria
3 kplkananmunaa
2 dlvehnäjauhoja
1 rklkaakaojauhetta
100 gfudgepaloja
Taikina
125 gvoita huoneenlämpöisenä
1 dlsokeria
1 dlfariinisokeria
1 kplkananmunaa
1 kplkananmunan keltuaista
2 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
2 psDr. Oetker Chocolate chips dark

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
1

Brownie-taikina

Tee ensin brownie-taikina. Sulata voi ja suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa joukkoon sokeri ja fariinisokeri. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Vatkaa joukkoon kananmunat. Sekoita keskenään vehnäjauhot, kaakaojauhe ja pieniksi kuutioiksi leikatut fudge-palat. Lisää ne suklaaseokseen ja kääntele taikina tasaiseksi.

2

Vuoraa noin 22 x 22 cm:n kokoinen neliön tai suorakaiteen muotoinen kakkuvuoka tai uunivuoka leivinpaperilla. Laita brownie-taikina vuokaan. Nosta viileään vähintään tunniksi.

3

Esilämmitä uuni 175 asteeseen. 

4

Cookie-taikina

Valmista cookie-taikina. Vatkaa voi ja sokerit keskenään. Lisää muna ja keltuainen yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sekaan suklaapalat. Yhdistä seos voi–sokeri-seokseen. Sekoita taikinaa mahdollisimman vähän.

5

Nostele cookie-taikina kahden lusikan avulla brownie-taikinan pinnalle. Paista uunissa noin 30 minuuttia. Taikina saa jäädä tahmeaksi sisältä. Paistoaika riippuu uunista, joten tarkkaile paistamista ja kokeile kypsyyttä tikulla. Anna jäähtyä vuoassaan ensin huoneenlämpöiseksi. Nosta vielä jääkaappiin, jos pohja tuntuu liian tahmealta.

6

Leikkaa 12–16 palaan. Tarjoa sellaisenaan tai vaniljajäätelön, kermavaahdon tai vatkatun vaniljakastikkeen kera.