EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Carrot Cupcakes

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Mehevät porkkanaleivokset appelsiinituorejuustokourrutuksella.

15 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Carrot Cupcakes

Kuppikakut:

150 g porkkanoita
100 g voita
2 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
0,5 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
0,5 tl kanelia
15 kpl Dr. Oetker Cupcake Vuokia

Kuorrutus:

5 dl tomusokeria
50 g pehmeää voita
125 g appelsiinituorejuustoa (esim. Viola)
Dr. Oetker Punaista Elintarvikeväriä
Dr. Oetker Keltaista elintarvikeväriä
1 Dr. Oetker Lemon&Orange -koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Sulata voi, lisää sokeri ja sekoita puuhaarukalla tasaiseksi. Lisää kananmunat ja sekoita jälleen voimakkaasti kunnes seos on tasainen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää lopuksi porkkanaraaste. Lisää maito ja kuivat aineet taikinaan ja sekoita varovasti tasaiseksi.

2

Jaa taikina 15 cupcake vuokaan. Paista 175 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Anna leivosten jäähtyä ennen koristelua.

3

Valmista kuorrute. Vaahdota pehmeä voi, tuorejuusto ja tomusokeri. Värjää kuorrute keltaisella ja punaisella elintarvikevärillä oranssiksi. Levitä kuorrute veitsen tai pursottimen avulla leivoksille ja koristele lopuksi Confetti -koristerakeilla.

Reseptin ravintosisältö Carrot Cupcakes

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1223 kJ
292 kcal
934 kJ
223 kcal
Rasva 10.01 g 7.64 g
Hiilihydraatit 39.11 g 29.85 g
Proteiini 2.69 g 2.05 g