EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Christmas bark

Christmas bark eli itse tehty suklaalevy on kuuma hitti Amerikassa. Siellä vain mielikuvitus on rajana levyn koristelussa. Kokeile laittaa päälle omia herkkupalojasi tai valmista useampi levy lahjaksi ystäville.

about 6 - 12 palaa

Vaikeustaso 2 80 minuuttia

Valmistus

Valmistus:

1

Vuoraa suorakaidevuoka (pituus n. 25 cm) leivinpaperilla.

2

Sulata suklaa vesihauteessa. Kaada seos vuokaan. Ripottele päälle haluamasi päällysteet.

3

Peitä kelmulla ja nosta viileään noin tunniksi.

4

Murra jähmettyneestä levystä paloja. Syö sellaisenaan tai tarjoa kahvin kanssa. Vinkki: suklaalevy saa hauskan marmorikuvioisen pinnan kahden erivärisen suklaan ansiosta.

Reseptin ravintosisältö Christmas bark

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 611kJ
146kcal
2190kJ
523kcal
Rasva 6.50g 23.20g
Hiilihydraatit 12.32g 44g
Proteiini 0.99g 3.52g