Flag

Christmas bark

about 6 - 12 palaa
Keskitasoinen
80 minuuttia
Christmas bark eli itse tehty suklaalevy on kuuma hitti Amerikassa. Laita päälle omia herkkupalojasi tai valmista useampi levy lahjaksi ystäville.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
200 gtummaa suklaata vaihtoehtoisesti valko- tai maitosuklaata
1 psDr. Oetker Mantelirouhetta (tai nonparelleja, toffeehippuja, hedelmäsekoitusta, suklaahippuja)

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta (tai nonparelleja, toffeehippuja, hedelmäsekoitusta, suklaahippuja)
1

Vuoraa suorakaidevuoka (pituus n. 25 cm) leivinpaperilla.

2

Sulata suklaa vesihauteessa. Kaada seos vuokaan. Ripottele päälle haluamasi päällysteet.

3

Peitä kelmulla ja nosta viileään noin tunniksi.

4

Murra jähmettyneestä levystä paloja. Syö sellaisenaan tai tarjoa kahvin kanssa. Vinkki: suklaalevy saa hauskan marmorikuvioisen pinnan kahden erivärisen suklaan ansiosta.