EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Creamy Cupcakes

Erityisen herkulliset suklaakuppikakut, joissa kermalikööri-suklaamoussekuorrutus ja kauniit koristeet.

about 12 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Creamy Cupcakes

Taikinaan:

150 g voita
2 dl sokeria
1 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta
3 kpl kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
75 g tummaa suklaata

Kuorrute:

1,25 dl maitoa
1 ps Dr. Oetker Suklaamousseainesta
0,5 dl kermalikööriä
Dr. Oetker Suklaasydämiä

preparation

Valmistus

1

Levitä 12 muffinivuokaa muffinipellin koloihin tai uunipellille. Vatkaa pehmeä voi, sokeri, Vaniljasokeri ja kaakao tasaiseksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen ja sekoita voimakkaasti. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja sekoita taikinaan. Lisää viimeiseksi rouhittu suklaa. Jaa taikina tasan muffinivuokiin ja paista uunissa. Anna jäähtyä.

Lämpötia: 180 °C

Kiertoilmauuni: 160 °C

recipe.preparation.groove/height Keskitasolla

Paistoaika: 25 Minutes

2

Kaada vatkauskulhoon maito, kermalikööri ja yksi pussi Suklaamousseaineksia. Voit korvata liköörin vispikermalla. Vaahdota seosta 5 minuuttia sähkövatkaimella. Laita mousse pursotuspussiin ja pursota ruusukkeiksi muffineille. Vaihtoehtoisesti voit muotoilla veitsellä moussesta ruusukkeet. Koristele Dr. Oetker koristekuvioilla ja -helmillä.

Koristele suklaasydämillä tai koristerakeilla. Anna jähmettyä jääkaapissa vähintää kaksi tuntia ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö Creamy Cupcakes

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1495kJ
357kcal
1779kJ
425kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 26.93g 32.06g
Proteiini 0g 0g