EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Discokakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Upea fault line -kakku, josta ei koristeita uuvu. Kimallegeeli ja värikkäät suklaarakeet kruunaavat discokakun.

15 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Discokakku

Pohja:

4 kpl kananmunaa
1,5 dl erikoishienoa sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
0,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte:

2 dl appelsiinimehua
4 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
2 dl vispikermaa
250 g maitorahkaa
1 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
100 g mustikoita
100 g vadelmia

Kuorrute ja koristelu:

300 g voita
2 ps Dr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
5 rkl maitoa
Dr. Oetker Mustaa geeliväriä
2 plo Dr. Oetker DISCO -suklaarakeita
Dr. Oetker Writing Gel Gold -koristelugeeliä
Dr. Oetker Colourful Numbers & Letters -koristekuvioita

Valmistus

Valmistus:

Esivalmistelut

Vuoraa kaksi irtopohjavuokaa (Ø 15 cm) leivinpaperilla.

Pohja

Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita yhteen vaniljasokeri, vehnäjauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Siivilöi jauhoseos munavaahtoon varovasti käännellen. Jaa taikina vuokiin ja paista kypsäksi 175 asteessa noin 25 minuutin ajan. Halkaise jäähtyneet pohjat kahteen osaan.

Täyte

Pehmennä liivatelehdet kylmässä vedessä. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita sokeri ja vaniljasokeri maitorahkaan. Kuumenna 0,5 dl appelsiinimehua ja liuota liivatelehdet siihen. Sekoita sitten mehu-liivateseos rahkan sekaan, ohuena nauhana. Kääntele mukaan kermavaahto ja marjat. 

Vuoraa korotetun kakkuvuoan reunat leivinpaperilla ja aloita kokoaminen ensimmäisestä kakkupohjasta. Kostuta se appelsiinimehulla ja levitä päälle kolmasosa täytteestä. Toista sama vielä kaksi kertaa ja aseta sitten viimeinen pohja päälle kanneksi. Anna kakun asettua kylmässä seuraavaan päivään.

Kuorrute

Vatkaa pehmeää voita ja suklaakuorrutejauhetta 4 minuutin ajan. Lisää mukaan huoneenlämpöistä maitoa, kunnes kuorrute on pehmeästi levittyvää. Kuorruta kakku ensin ohuelti ja anna jähmettyä jääkaapissa noin 30 minuutin ajan. Värjää loput kuorrutteesta mustaksi. Levitä paksu raita kuorrutetta kakun keskelle ja painele raita täyteen koristerakeita. Pursota paksumpi kerros kuorrutetta koristeraidan ylä- ja alapuolelle. Tasoita pinta ja pursota sitten loput kuorrutteesta kakun päälle. 

Viimeistele kakku maalaamalla kreemin reunat kultageelillä ja asettelemalla päälle koristerakeita.

Reseptin ravintosisältö Discokakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2236 kJ
534 kcal
1424 kJ
340 kcal
Rasva 24.07 g 15.33 g
Hiilihydraatit 58.27 g 37.12 g
Proteiini 4.60 g 2.93 g