EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Englantilainen joulukakku

Mehukas joulukakku, joka on parhaimmillaan pari päivää leivonnasta ohuiksi siivuiksi leikattuna. Kakku säilyy suljetussa astiassa jopa pari viikkoa.

about 15 annosta

Vaikeustaso 2 120 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Englantilainen joulukakku

Taikinaan:

250 g voita
2,5 dl fariinisokeria
4 kpl kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
200 g rusinoita
50 g Dr. Oetker Mantelirouhetta
1 ps Dr. Oetker Kokonaisia kuorittuja manteleita
1 rs Dr. Oetker Sukaattia
Dr. Oetker Appelsiinin Kuoripala
100 g Dr. Oetker Punaisia Kirsikoita

Valmistus

Valmistus:

1

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri paksuksi vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vaahdottaen. Sekoita kuivat aineet, mantelirouhe ja hedelmät lukuun ottamatta punaisia kirsikoita keskenään. Lisää kuivat aineet ja aromi taikiaan ja sekoita tasaiseksi.

2

Kaada ja tasoita taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (halkaisija 22-24 cm). Koristele kakku punaisilla kirsikoilla ja manteleilla. Paista 150 asteisen uunin alatasolla noin 1-1 ½ tuntia. Anna kakun jäätyä kunnolla ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö Englantilainen joulukakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1809kJ
432kcal
1846kJ
441kcal
Rasva 15.30g 15.62g
Hiilihydraatit 45.65g 46.58g
Proteiini 4.63g 4.72g