EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Fudge

Fudge saa suussasulavan pehmeän rakenteensa nestemäisen glukoosin ansiosta.

about 20 palaa

Vaikeustaso 3 60 Minuuttia Gluteeniton Gluteeniton

Ainekset

Ainekset

reseptiin Fudge

Fudge:

about 1,5 dl kuohukermaa (140 g)
about 0,5 tl suolaa
tuubi Dr. Oetker Nestemäistä glukoosia (140 g)
about 2 dl sokeria (160 g)
2 rkl tummaa siirappia
2,5 rkl vesi
1 dl tomusokeria
about 1 rkl vesi
0,75 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria

preparation

Valmistus

1

Sekoita suola kerman joukkoon.

2

Mittaa glukoosisiirappi, sokeri, tumma siirappi ja vesi paksupohjaiseen kattilaan. Sekoita tasaiseksi.

3

Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä kunnes seoksen lämpötila on 124 °C. Sekoita välillä.

4

Lisää kerma sekoittaen kattilaan. Ole varovainen, sillä seos kuohahtaa. Kuumenna uudelleen 124 asteeseen koko ajan sekoittaen.

5

Ota kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä 90 asteeseen. Sekoita massaa jäähtymisen aikana.

6

Sekoita ¾ rkl vettä, tomusokeri ja vaniljasokeri tasaiseksi, kiinteäksi tahnaksi. Lisää tarvittaessa vettä tipoittain.

Lisää tomusokeritahna saman tien voimakkaasti sekoittaen massaan. Sekoita tasaiseksi. Kaada kuuma massa leivinpaperilla vuorattuun astiaan, käytä lopuksi kaavinta, ja levitä tasaiseksi.

7

Anna jäähtyä vähintään muutama tunti kunnes fudge on leikattavissa. (Jäähtymisaika riippuu fudgen paksuudesta.) Leikkaa jäähtynyt fudge paloiksi ja nauti.

Reseptin ravintosisältö Fudge

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 419kJ
100kcal
1444kJ
345kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g