reseptiin Ganache-kakku
150 g | Dr. Oetker Chocolate chips milk |
150 g | Dr. Oetker Chocolate chips dark |
2 dl | kuohukermaa |
3,5 dl | vehnäjauhoja |
4 tl | Dr. Oetker Leivinjauhetta |
2 ps | Dr. Oetker Mantelijauhetta (100g) |
2 dl | sokeria |
1 tl | Dr. Oetker Vaniljasokeria |
yhden appelsiinin kuori raastettuna | |
1,75 dl | rypsiöljyä |
1 dl | appelsiinimehua |
4 kpl | kananmunaa |
454 g | Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa |
50 g | Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa |
50 g | Dr. Oetker Punaista Sokerimassaa |
Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta |
Lämmitä kerma kattilassa. Ota kattila pois liedeltä ja lisää suklaat joukkoon ja sekoita kunnes suklaat ovat sulaneet. Jäähdytä seos kaatamalla se toiseen kulhoon (ei jääkaappiin). Voitele irtopohjavuoan reunat ja laita pohjalle leivinpaperi. Kuumenna uuni 170 ° C asteeseen (kiertoilma 150 ° C).
Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja mantelijauhot kulhossa. Lisää muut aineet ja sekoita sähkövatkaimella ensin matalalla teholla ja sitten korkeimmalla teholla 2 minuuttia. Kaada taikina vuokaan, tasoita pinta ja paista uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Irrota kakkupohja varovasti vuoasta ja anna jäähtyä.
Poista leivinpaperi pohjasta ja leikkaa kakkupohja puoliksi. Ota 2 rkl täytettä sivuun. Laita toinen puoli kakkupohjasta tarjoilulautaselle ja levitä sen päälle loput täytteestä. Laita toinen pohja päälle ja paina kevyesti. Levitä ylimääräinen täyte ohuesti kakun päälle ja reunoille.
Leikkaa valkoisesta ja punaisesta sokerimassasta pieniä paloja marmorikukkia varten. Sekoita palat ja vaivaa ne yhtenäiseksi massaksi. Kauli massa levyksi pakastinpussin sisällä ja tee erikokoisilla kukkamuoteilla marmorikukkia. Yhdistä ylijäävät reunapalat ja kauli niistä uudestaan levy.
Kauli valkoinen sokerimassa tomusokeroidulla alustalla noin 3mm paksuksi levyksi. Levitä massa kakun päälle. Tasoita kakun päällinen ja paina sivuilta. Leikkaa ylijäävä reuna pois. Asettele marmorikukat kakun päälle ja kiinnitä ne valkoisen sokerikuorrutteen avulla.
Voit koristella kakun myös yksivärisillä tai marmoroiduilla perhosilla. Kiinnitä sokerimassasta tehdyt perhoset sokerikuorrutteella. Pohjan voi hyvinkin paistaa päivää ennen ja täyttää kakun myöhemmin.
Per Annos / Kappale | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
3249
kJ
776 kcal |
1729
kJ
413 kcal |
Rasva | 34.71 g | 18.46 g |
Hiilihydraatit | 86.38 g | 45.95 g |
Proteiini | 7.53 g | 4.01 g |
Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.
Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.
Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.
Joo
ei
Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.
Joo
ei