EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Ganache-kakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kaunis ganache-kakku marmoroiduilla kukilla.

about 12 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Ganache-kakku

Täyte:

150 g Dr. Oetker Chocolate chips milk
150 g Dr. Oetker Chocolate chips dark
2 dl kuohukermaa

Pohja:

3,5 dl vehnäjauhoja
4 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta (100g)
2 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
yhden appelsiinin kuori raastettuna
1,75 dl rypsiöljyä
1 dl appelsiinimehua
4 kpl kananmunaa

Päällinen:

454 g Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa

Koristelu:

50 g Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa
50 g Dr. Oetker Punaista Sokerimassaa
Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta

Valmistus

Valmistus:

1

Lämmitä kerma kattilassa. Ota kattila pois liedeltä ja lisää suklaat joukkoon ja sekoita kunnes suklaat ovat sulaneet. Jäähdytä seos kaatamalla se toiseen kulhoon (ei jääkaappiin). Voitele irtopohjavuoan reunat ja laita pohjalle leivinpaperi. Kuumenna uuni 170 ° C asteeseen (kiertoilma 150 ° C).

2

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja mantelijauhot kulhossa. Lisää muut aineet ja sekoita sähkövatkaimella ensin matalalla teholla ja sitten korkeimmalla teholla 2 minuuttia. Kaada taikina vuokaan, tasoita pinta ja paista uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Irrota kakkupohja varovasti vuoasta ja anna jäähtyä.

3

Poista leivinpaperi pohjasta ja leikkaa kakkupohja puoliksi. Ota 2 rkl täytettä sivuun. Laita toinen puoli kakkupohjasta tarjoilulautaselle ja levitä sen päälle loput täytteestä. Laita toinen pohja päälle ja paina kevyesti. Levitä ylimääräinen täyte ohuesti kakun päälle ja reunoille.

4

Leikkaa valkoisesta ja punaisesta sokerimassasta pieniä paloja marmorikukkia varten. Sekoita palat ja vaivaa ne yhtenäiseksi massaksi. Kauli massa levyksi pakastinpussin sisällä ja tee erikokoisilla kukkamuoteilla marmorikukkia. Yhdistä ylijäävät reunapalat ja kauli niistä uudestaan levy.

5

Kauli valkoinen sokerimassa tomusokeroidulla alustalla noin 3mm paksuksi levyksi. Levitä massa kakun päälle. Tasoita kakun päällinen ja paina sivuilta. Leikkaa ylijäävä reuna pois. Asettele marmorikukat kakun päälle ja kiinnitä ne valkoisen sokerikuorrutteen avulla.

Voit koristella kakun myös yksivärisillä tai marmoroiduilla perhosilla. Kiinnitä sokerimassasta tehdyt perhoset sokerikuorrutteella. Pohjan voi hyvinkin paistaa päivää ennen ja täyttää kakun myöhemmin.

Reseptin ravintosisältö Ganache-kakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 3249 kJ
776 kcal
1729 kJ
413 kcal
Rasva 34.71 g 18.46 g
Hiilihydraatit 86.38 g 45.95 g
Proteiini 7.53 g 4.01 g