EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Gluteeniton hiivaleipä

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Gluteenittoman hiivaleivän resepti

about 20 viipaletta

Vaikeustaso 2 20 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Gluteeniton hiivaleipä

Hiivataikina:

4 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 dl tattarijauhoa
2 dl maissitärkkelystä
14 g kuivahiivaa
1 tl suolaa
2 dl auringonkukansiemeniä ja muita siemeniä sekoituksena
1,5 dl vesi kädenlämpöisenä
2,5 dl piimää

Valmistus

Valmistus:

1

Sekoita jauhoseos, tattari- ja maissijauhot hiivan kanssa. Lisää loput ainekset ja sekoita voimakkaasti noin 5 min kunnes taikina näyttää tasaiselta. Laita liina taikinakulhon päälle, kulho lämpimään paikkaan ja anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

2

Vaivaa taikinaa jauhotetulla alustalla ja muotoile siitä noin 30 cm kokoinen leipä. Nosta leipä uunipellille leivinpaperin päälle ja anna kohota uudelleen liinalla peitettunä noin 30 minuttiia. Lämmitä uuni 220 asteiseksi.

3

Voitele leipä vedellä ja aista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä ritilän päälle nostettuna peittämättä.

Voit tehdä taikinasta myös 12 sämpylää. Kohottamisen jälkeen paista ensin n. 8 min. 220C asteessa ja jatka tämän jälkeen 200C asteessa n. 12min. Leivän tai sämpylät voi hyvin pakastaa.

Reseptin ravintosisältö Gluteeniton hiivaleipä

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 306kJ
73kcal
1185kJ
283kcal
Rasva 0.20g 0.78g
Hiilihydraatit 16.48g 63.39g
Proteiini 0.86g 3.30g