EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Gluteeniton ja laktoositon vadelmatäytekakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Perinteinen täytekakku vadelmilla. Gluteeniton ja laktoositon kakku ystävänpäiväksi.

12 - 16 annosta

Vaikeustaso 2 100 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Gluteeniton ja laktoositon vadelmatäytekakku

Kakkupohja:

5 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1 dl riisijauhoa
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Paistonkestävä Vaniljakreemi
6 dl maitoa (laktoositonta)
200 g vadelmia , jäisiä

Koristelu:

50 g vadelmia , jäisiä tai tuoreita
3,5 dl tomusokeria
1 - 2 rkl vettä , kiehuvaa
1 Dr. Oetker Writing Gel Silver -koristelugeeliä
Dr. Oetker Writing gel kultaista
Dr. Oetker Sweetheart -koristerakeita
2,5 dl vispikermaa , laktoositonta

Valmistus

Valmistus:

Kuumenna uuni 200 °C:seen tasalämmölle.  Voitele reunat ja vuoraa leivinpaperilla irtopohjavuoan pohja (ø 22 cm).

1

Kakkupohja

Vatkaa kananmuna ja sokeri sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita perunajauhot, riisijauhot ja leivinjauhe yhteen ja siivilöi muna-sokerivaahtoon. Kääntele kevyesti tasaiseksi. Kaada irtopohjavuokaan ja paista uunin keskitasolla 20-25 minuuttia. Kokeile puutikulla kypsyyttä. Jos kakun pinta ruskistuu liikaa, peitä pinta foliolla.

Anna kakun jäähtyä ennen leikkaamista. Leikkaa sitten kakku kolmeen osaan. 

2

Täyte

Valmista Vaniljakreemi pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Vatkaa Vaniljakreemi ja laktoositon maito sähkövatkaimella minuutin ajan. Laita jääkaappiin tekeytymään 20 minuutiksi. Sekoita nopeasti ennen käyttöä. 

Aseta ensimmäinen pohja tarjoilulautaselle. Levitä puolet jäisistä vadelmista pohjan päälle ja levitä puolet vaniljamoussesta. Aseta päälle toinen pohja ja levitä päälle loput täytteet. Laita viimeinen pohja päälle. Anna kakun tekeytyä ainakin muutama tunti ennen tarjoilua. 

3

Koristelu

Koristele kakku juuri ennen tarjoilua. Survo vadelmat ja lisää puolet vedestä. Jos haluat sileän kuorrutteen, siivilöi vadelmat. Lisää siivilöity tomusokeri ja sekoita kuorrutteeksi. Lisää tarvittaessa vettä. Kuorruta kakku vadelmakuorrutteella ja viimeistele hopeisella ja kultaisella koristelugeelillä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja pursota tähtityllan läpi kakun reunoille. Viimeistele koristerakeilla. 

Vinkki

Kokoa täytekakku tarjoilua edeltävänä päivänä. Kuorruta ja koristele kakku vasta tarjoilupäivänä. 

Reseptin ravintosisältö Gluteeniton ja laktoositon vadelmatäytekakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1491kJ
356kcal
1030kJ
246kcal
Rasva 9.20g 6.34g
Hiilihydraatit 48.84g 33.69g
Proteiini 4.85g 3.34g