reseptiin Gluteeniton ja laktoositon vadelmatäytekakku
5 kpl | kananmunaa |
2 dl | sokeria |
1 dl | perunajauhoja |
1 dl | riisijauhoa |
2 tl | Dr. Oetker Leivinjauhetta |
1 ps | Dr. Oetker Paistonkestävä Vaniljakreemi |
6 dl | maitoa (laktoositonta) |
200 g | vadelmia , jäisiä |
50 g | vadelmia , jäisiä tai tuoreita |
3,5 dl | tomusokeria |
1 - 2 rkl | vettä , kiehuvaa |
Dr. Oetker Writing Gel Silver -koristelugeeliä | |
Dr. Oetker Writing Gel Gold -koristelugeeliä | |
Dr. Oetker Sweetheart -koristerakeita | |
2,5 dl | vispikermaa , laktoositonta |
Kuumenna uuni 200 °C:seen tasalämmölle. Voitele reunat ja vuoraa leivinpaperilla irtopohjavuoan pohja (ø 22 cm).
Vatkaa kananmuna ja sokeri sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita perunajauhot, riisijauhot ja leivinjauhe yhteen ja siivilöi muna-sokerivaahtoon. Kääntele kevyesti tasaiseksi. Kaada irtopohjavuokaan ja paista uunin keskitasolla 20-25 minuuttia. Kokeile puutikulla kypsyyttä. Jos kakun pinta ruskistuu liikaa, peitä pinta foliolla.
Anna kakun jäähtyä ennen leikkaamista. Leikkaa sitten kakku kolmeen osaan.
Valmista Vaniljakreemi pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Vatkaa Vaniljakreemi ja laktoositon maito sähkövatkaimella minuutin ajan. Laita jääkaappiin tekeytymään 20 minuutiksi. Sekoita nopeasti ennen käyttöä.
Aseta ensimmäinen pohja tarjoilulautaselle. Levitä puolet jäisistä vadelmista pohjan päälle ja levitä puolet vaniljamoussesta. Aseta päälle toinen pohja ja levitä päälle loput täytteet. Laita viimeinen pohja päälle. Anna kakun tekeytyä ainakin muutama tunti ennen tarjoilua.
Koristele kakku juuri ennen tarjoilua. Survo vadelmat ja lisää puolet vedestä. Jos haluat sileän kuorrutteen, siivilöi vadelmat. Lisää siivilöity tomusokeri ja sekoita kuorrutteeksi. Lisää tarvittaessa vettä. Kuorruta kakku vadelmakuorrutteella ja viimeistele hopeisella ja kultaisella koristelugeelillä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja pursota tähtityllan läpi kakun reunoille. Viimeistele koristerakeilla.
Kokoa täytekakku tarjoilua edeltävänä päivänä. Kuorruta ja koristele kakku vasta tarjoilupäivänä.
Per Annos / Kappale | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
1491
kJ
356 kcal |
1030
kJ
246 kcal |
Rasva | 9.18 g | 6.33 g |
Hiilihydraatit | 48.94 g | 33.75 g |
Proteiini | 4.84 g | 3.34 g |
Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.
Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.
Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.
Joo
ei
Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.
Joo
ei