EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Gluteeniton kakkupohja

Gluteeniton kakkupohja resepti

about 12 annosta

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Gluteeniton kakkupohja

Ainekset:

4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
1,5 dl perunajauhoja
50 g Dr. Oetker Mantelijauhetta
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

preparation

Valmistus

1

Kuumenna uuni 180°C:seen tasalämmölle tai 160°C:seen kiertoilmalle. Vaahdota sokeri ja munat ilmavaksi vaahdoksi noin 5-10 minuutin ajan. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken. Sekoita keskenään kuivat aineet, siivilöi vaahdon joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi.

2

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (22-24 cm). Paista uunin keskitasolla 30 minuuttia. Kun taikina ei enää tartu tikkuun, kakku on valmis.

Vaahtoa varten kannattaa ottaa kananmunat hyvissä ajoin huoneenlämpöön lämpenemään, sillä ne vaahtoutuvat paremmin kuin jääkaappikylmät munat. Kananmunat lämpenevät hieman myös vatkauksen aikana. Vaahto muodostuu parhaiten laakeassa pyöreäpohjaisessa astiassa.

Reseptin ravintosisältö Gluteeniton kakkupohja

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 955kJ
228kcal
1985kJ
474kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 25.23g 52.57g
Proteiini 0g 0g