EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.
EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Gluteeniton kurpitsapiirakka

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Ihana gluteenion kurpitsapiirakka resepti. Piirakka valmistetaan ilman sokeria - makeus tulee hokkaidokurpitsasta ja agavesiirapista.

16 palaa

Vaikeustaso 2 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Gluteeniton kurpitsapiirakka

Piirakkapohja:

70 g kurpitsansiemeniä
30 g kivettömiä taateleita
70 g voita , kuutioituna
250 g Dr. Oetker Mantelirouhetta
1 kpl kananmunaa
1,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Kurpitsatäyte:

400 g hokkaidokurpitsaa
1 kpl yhden appelsiinin kuori raastettuna
15 g tuoretta inkivääriä raastettuna
400 g kreikkalaista jogurttia
4 kpl kananmunaa
0,9 dl agavesiirappia
1 rkl maissijauhoa

Valmistus

Valmistus:

1

Piirakkapohja

Hienonna kurpitsansiemenet ja taatelit tehosekoittimessa. Sekoita seos paloitellun voin, mantelirouheen, kananmunan ja leivinjauheen kanssa kulhossa. Vuoraa irtopohjavuoan (halkaisija 28 cm) pohja leivinpaperilla ja levitä taikina tasaisesti vuokaan. Aseta piirakkapohja sitten viilenemään jääkaappiin noin 20 minuutiksi.

2

Kurpitsatäyte

Pese sillä välin kurpitsa, pilko se pieniksi paloiksi ja keitä kurpitsapaloja kiehuvassa vedessä noin 10 minuuttia. Valuta kurpitsat. Kuori inkivääri ja raasta se hienoksi raasteeksi. Soseuta kurpitsat, appelsiinin kuoriraaste, inkivääri, jogurtti, kananmunat, agavesiirappi ja maissijauho tehosekoittimessa.

Lämmitä uuni 150 ˚C:seen (tasalämpö), kiertoilmauuni 125 ˚C:seen. Levitä kurpitsatäyte piirakkapohjalle ja paista uunin keskitasolla noin 50 minuuttia. Anna jäähtyä.

Jos piirakan pinta ruskistuu liikaa paiston aikana, peitä se leivinpaperilla.

Reseptin ravintosisältö Gluteeniton kurpitsapiirakka

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1365 kJ
326 kcal
1189 kJ
284 kcal
Rasva 9.95 g 8.65 g
Hiilihydraatit 10.47 g 9.10 g
Proteiini 5.03 g 4.37 g