EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Gluteeniton omenakakku

Kokeile leipoa mehevä omenakakku leipävuokaan - näin se kulkeutuu helposti mukana esimerkiksi piknikille.

8 - 10 palaa

Vaikeustaso 2 45 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Gluteeniton omenakakku

Ainekset:

1 - 2 kpl omenaa
35 g voita
2 kpl kananmunaa
0,5 dl sokeria
1 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1,5 dl Dr. Oetker Mantelijauhetta
0,5 dl gluteenitonta kaurajauhoa
0,5 dl riisijauhoa
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Karvasmanteliaromia

Pinnalle:

10 g voita
2 tl sokeria
kanelia

Valmistus

Valmistus:

Esilämmitä uuni 175 asteiseksi. Voitele tai vuoraa leivinpaperilla pieni leipävuoka (8x18 cm). Viipaloi omena ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi. Vatkaa kananmunat ja sokeri kevyesti vaahdoksi. Lisää jäähtynyt voi. Sekoita kuivat aineet ja lisää varovasti sekoittaen taikinaan. Mausta karvasmanteliaromilla.

Kaada taikina vuokaan. Asettele omena viipaleet pinnalle. Sulata voi, lisää sokeri ja kaneli. Voitele kakun pinta seoksella. Paista uunin keskitasolla 18-20 minuuttia. Tarjoile vaahdotetun kerman tai vaniljakastikkeen kanssa hieman jäähtyneenä.

Reseptin ravintosisältö Gluteeniton omenakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 963kJ
230kcal
1302kJ
311kcal
Rasva 10.18g 13.75g
Hiilihydraatit 16.09g 21.74g
Proteiini 3.90g 5.28g