Flag

Gluteeniton omenakakku

8 - 10 palaa
Keskitasoinen
45 minuuttia
Kokeile leipoa mehevä omenakakku leipävuokaan - näin se kulkeutuu helposti mukana esimerkiksi piknikille.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
1 - 2 kplomenaa
35 gvoita
2 kplkananmunaa
0,5 dlsokeria
1 rklDr. Oetker Vaniljasokeria
1,5 dlDr. Oetker Mantelijauhetta
0,5 dlgluteenitonta kaurajauhoa
0,5 dlriisijauhoa
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlDr. Oetker Karvasmanteliaromia
Pinnalle
10 gvoita
2 tlsokeria
kaneli

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Karvasmanteliaromia

Esilämmitä uuni 175 asteiseksi. Voitele tai vuoraa leivinpaperilla pieni leipävuoka (8x18 cm). Viipaloi omena ohuiksi viipaleiksi.


Sulata voi. Vatkaa kananmunat ja sokeri kevyesti vaahdoksi. Lisää jäähtynyt voi. Sekoita kuivat aineet ja lisää varovasti sekoittaen taikinaan. Mausta karvasmanteliaromilla.


Kaada taikina vuokaan. Asettele omena viipaleet pinnalle. Sulata voi, lisää sokeri ja kaneli. Voitele kakun pinta seoksella. Paista uunin keskitasolla 18-20 minuuttia. Tarjoile vaahdotetun kerman tai vaniljakastikkeen kanssa hieman jäähtyneenä.