EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Gluteeniton raparperipiirakka

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Helppo raparperipiirakka ohje jossa on hyvä gluteeniton piirakkapohja. Yhdistä tuore raparperi ja vaniljakreemi ihanaksi täytteeksi.

10 palaa

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Gluteeniton raparperipiirakka

Pohja:

4 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 tl ksantaania
150 g voita
1 kpl kananmunaa

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Paistonkestävä Vaniljakreemi
4 dl maitoa
2 rkl Dr. Oetker Kanelisokeria
250 g raparperinpaloja

Pinnalle:

1 kpl kananmunaa
Dr. Oetker Kanelisokeria

Valmistus

Valmistus:

1

Sekoita gluteeniton jauhoseos, leivinjauhe ja ksantaani yhteen. Nypi joukkoon kylmä voi, jotta saat murumaisen seoksen. Lisää kananmuna ja pyöräytä tasaiseksi. Kääri taikina kelmuun ja anna asettua jääkaapissa 30 minuuttia.

2

Sekoita paistonkestävä vaniljakreemi ja maito vispilällä sekaisin yhden minuutin ajan. Mausta kreemi kanelisokerilla ja anna seistä jääkaapissa noin 20 minuuttia.

3

Jaa taikina kahteen osaan ja kauli toinen osa leivinpaperin päällä piirakkavuoan (halk.23 cm) kokoiseksi levyksi. Nosta levy leivinpaperin kanssa vuokaan ja painele tiiviisti reunoille asti. Levitä päälle kanelilla maustettu kreemi ja raparperin palat.

4

Muotoile lopusta taikinasta kansi piirakan päälle. Jos teet yhtenäisen kannen, painele kanteen reikiä haarukalla. Voitele pinta kananmunalla ja viimeistele kanelisokerilla. Paista 200-asteisen uunin alaosassa noin 30 min. Anna jäähtyä ja tarjoile.

Reseptin ravintosisältö Gluteeniton raparperipiirakka

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1457 kJ
348 kcal
1130 kJ
270 kcal
Rasva 14.08 g 10.91 g
Hiilihydraatit 28.51 g 22.10 g
Proteiini 4.27 g 3.31 g