EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Gluteenittomat browniet

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Fantastinen resepti meheville ja pähkinäisille brownieille. Jos valitset 100% kaakaojauheen, saat gluteenittomista brownieista myös maidottomat.

15 - 18 palaa

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Gluteenittomat browniet

Browniet:

2 kpl kananmunaa
2 ⅓ dl sokeria
1 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 dl riisijauhoa
⅓ dl perunajauhoa
4 rkl kaakaojauhetta
½ tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 ¼ dl öljyä
1 ps Dr. Oetker Mantelirouhetta (50 g)
50 g saksanpähkinöitä

Valmistus

Valmistus

1

Esivalmistelut:

Lämmitä uuni 175° C asteeseen tasalämmölle.

2

Browniet:

Vatkaa kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita toisessa kulhossa keskenään riisijauhot, perunajauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Sihtaa kuivat aiheet muna-sokeriseokseen ja lisää joukkoon myös suola ja öljy. Hienonna saksanpähkinät ja sekoita mantelirouheen sekaan. Sekoita puolet pähkinäseoksesta taikinaan. Kaada taikina voideltuun ja leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (18x24 cm). Ripottele loput pähkinät päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja tarjoile vasta, kun browniet ovat täysin jäähtyneitä.

Ravintosisältö: reseptiin Gluteenittomat browniet

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 500kJ
145kcal
1856kJ
540kcal
Rasva 6.5g 24g
Hiilihydraatit 12g 44g
Proteiini 1.1g 3.9g