EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Gluteenittomat kurpitsapalat

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Syksyn ihanin raaka-aine leivontaan on kurpitsa. Gluteeniton kurpitsapiirakka kuorrutetaan valkosuklaalla ja leikataan sopiviksi suupaloiksi.

16 palaa

Vaikeustaso 1 25 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Gluteenittomat kurpitsapalat

Pohja:

300 g kurpitsaa , hokkaido
5 kpl kananmunaa
0,7 dl agavesiirappia
suolaa ripaus
250 g Dr. Oetker Mantelirouhetta
3 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 tl kanelia
2 rkl maissijauhoa
1 rkl rypsiöljyä tai kurpitsansiemenöljyä

Kuorrutus:

150 g valkosuklaata , kuorrutukseen tarkoitettua
2 rkl rypsiöljyä tai kurpitsansiemenöljyä
Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
15 g kurpitsansiemeniä , rouhittuna

Valmistus

Valmistus:

1

Pohja

Pese kurpitsa, taputtele kuivaksi ja pilko suuriksi paloiksi. Raasta kurpitsapalat sitten raasteeksi kulhoon. Lisää joukkoon munat, agavesiirappi, suola, mantelirouhe, leivinjauhe, kaneli ja puolet maissijauhoista. Sekoita tasaiseksi lusikalla.

Lämmitä uuni 180 ˚C:seen (tasalämpö), kiertoilmauuni 155 ˚C:seen.Voitele vuoka (20 x 30 cm) auringonkukkaöljyllä ja jauhota lopuilla maissijauhoilla. Levitä taikina tasaisesti vuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

2

Kuorrutus

Sulata sillä välin suklaa vesihauteessa ja sekoita joukkoon kurpitsansiemenöljy. Irrota kurpitsalevy vuoasta, kaada päälle sulanut suklaa ja ripottele pinnalle kurpitsansiemenet. Leikkaa levy 16 patukaksi.

Voit kokeilla taikinan kypsyyttä tikulla. Taikina on kypsää, kun tikkuun ei tartu taikinaa.

Reseptin ravintosisältö Gluteenittomat kurpitsapalat

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1281kJ
306kcal
1754kJ
419kcal
Rasva 8.08g 11.07g
Hiilihydraatit 11.46g 15.70g
Proteiini 3.36g 4.60g