EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Gluteenittomat piparkakut

(0)
0 0 5
recipe.rating.msg recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Gluteenittomat piparit -resepti. Piparitaikinassa on käytetty tattarijauhoja ja mantelijauhetta. Makeus tulee kookossokerista, joka antaa kinuskisen maun.

2 annosta

Vaikeustaso 1 45 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Gluteenittomat piparkakut

Noin 2,5 uunipellillistä gluteenittomia pipareita:

100 g luomuvoita
2 dl kookossokeria
1,5 tl jauhettua neilikkaa
1,5 tl kanelia
1 tl inkivääriä
0,5 tl pomeranssinkuorta
1 kpl Dr. Oetker Vaniljatankoa
1 kpl luomukananmunaa
1,75 dl tattarijauhoa
1,5 dl Dr. Oetker Mantelijauhetta
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
suolaa ripaus

Koristelu:

Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta
Dr. Oetker Pakkaskuivattua Vadelmaa

Valmistus

Valmistus:

Gluteeniton piparitaikina

Halkaise vaniljatanko pituussuunnassa ja raaputa sisällä olevat vaniljan siemenet talteen veitsen kärkeä apuna käyttäen.

Sulata voi kattilassa. Lisää joukkoon kaikki mausteet sekä kookossokeri. Kiehauta mausteet yhteen ja tarkista maku. Lisää makeutta tai mausteita tarvittaessa ja jäähdytä seos.

Vatkaa sähkövatkaimella jäähtyneen voi-mausteseoksen joukkoon luomu kananmuna, jauhot sekä leivinjauhe. Paketoi paksu taikina tuorekelmuun ja anna tekeytyä seuraavaan päivään.

Paistaminen seuraavana päivänä

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Jauhota leivontataso tattarijauhoilla ja vaivaa jääkaappikylmä piparkakkutaikina huolellisesti kauttaaltaan jauhoihin. Huom. leivo taikina kylmän jähmeänä, näin saat sen parhaiten irtoamaan huolellisesti jauhotetusta leivontatasosta. 

Paista piparkakut leivinpaperilla vuoratun pellin päällä, uunin keskiosassa noin 8 minuuttia.

Koristele valmiit piparkakut  Dr. Oetker sokerikuorrutteella sekä Dr. Oetker pakastekuivatuilla vadelmilla tai koristerakeilla

Reseptin ravintosisältö Gluteenittomat piparkakut

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 5334kJ
1274kcal
1897kJ
453kcal
Rasva 64.58g 22.98g
Hiilihydraatit 113.58g 40.42g
Proteiini 14.62g 5.20g