EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.
EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Gluteenittomat suklaa-banaaniletut

(0)
5 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Gluteenittomat letut saavat makeutensa suklaasta ja banaanista!

2 kappaletta

Vaikeustaso 1 20 minuuttia iconglutenfrei26x26png Gluteeniton

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Gluteenittomat suklaa-banaaniletut

Lettuihin:

150 g gluteenitonta jauhoseosta
0,5 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
0,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
30 g tomusokeria
1 kpl kananmunaa
0,75 dl täysmaitoa
1 tl Dr. Oetker Vanilja-aromia
50 g Dr. Oetker Chocolate chips dark
1 rkl rypsiöljyä

Tarjoiluun:

100 g Dr. Oetker Chocolate chips dark
1 kpl banaania

Valmistus

Valmistus:

1

Lettut

Sekoita jauhot, ruokasooda sekä leivinjauhe suuressa kulhossa. Lisää joukkoon sokeri.

2

Sekoita erillisessä kulhossa kananmuna, maito ja vanilja-aromi. Kaada seos kuiva-ainesten joukkoon ja sekoita kunnes taikina on tasaista. Lisää sekaan Chocolate Chips -suklaahiput, sekoita kevyesti.

3

Kuumenna suuri paistinpannu ja lisää tilkka öljyä paistamista varten. Nostele lettutaikina kuumalle pannulle ruokalusikalla. Tee pannun kumpaankin reunaan noin 4 ruokalusikan kokoiset letut ja paista kummaltakin puolelta noin 2 minuuttia tai kunnes lettujen pintaan ilmestyy kuplia.

4

Käännä letut ja paista kunnes kumpikin puoli on saanut kauniin värin.

5

Valmiit letut voit pitää lämpöisenä esimerkiksi uunissa sillä aikaa kun valmistat loput taikinasta.

6

Tarjoiluun

Sulata Chocolate Chips -suklaahiput mikroaaltouunissa noin minuutin ajan, sekoita välillä. Viipaloi banaani ohuiksi viipaleiksi.

7

Pinoa letut tarjoilulautaselle, asettele päälle banaaniviipaleet ja kaadaa lopuksi päälle sulatettu suklaa.

Reseptin ravintosisältö Gluteenittomat suklaa-banaaniletut

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 4204 kJ
1004 kcal
1382 kJ
330 kcal
Rasva 32.56 g 10.71 g
Hiilihydraatit 131.49 g 43.25 g
Proteiini 11.54 g 3.80 g