EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Gluteenittomat suklaakeksit

(0)
2 4 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Herkulliset gluteenittomat ja laktoosittomat suklaakeksit maistuvat taatusti.

about 16 - 18 kappaletta

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Gluteenittomat suklaakeksit

Keksitaikina:

125 g voita , laktoositon
2 dl sokeria
1 kpl kananmunaa
2 dl riisijauhoa
0,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
100 g tummaa suklaata , laktoositon
1 ps Dr. Oetker Mantelirouhetta

Valmistus

Valmistus:

1

Keksitaikina

Kuumenna uuni 160°C asteeseen. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmuna samalla sekoittaen. Sekoita riisijauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan. Lisää mantelijauhe ja vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita suklaa ja mantelirouhe taikinaan.

Jaa taikina kahdelle uunipellille, joiden päällä on leivinpaperi. Muotoile kahden lusikan avulla leivinpaperille palloja. Jätä pallojen väliin tilaa leviämistä varten. Paista uunissa yksi pellillinen kerrallaan.

Paista keksejä keskitasolla 13-16 minuuttia. Jäähdytä keksejä noin 5 minuuttia uunipellin päällä ja sitten leivontaritilällä. Säilytä keksirasiassa.

Reseptin ravintosisältö Gluteenittomat suklaakeksit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 862 kJ
206 kcal
2152 kJ
514 kcal
Rasva 9.86 g 24.64 g
Hiilihydraatit 16.46 g 41.16 g
Proteiini 1.78 g 4.46 g