EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Graavilohimuffinit

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Suolaisen graavilohiuffinit ovat oiva lisä kahvipöytään tai illanistujaisiin.

about 15 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Graavilohimuffinit

Pohja:

4 dl perunasose
2 kpl kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
50 g voita
150 g graavilohta
tilliä
sitruunapippuria (sis. suolaa)

Koristelu:

50 g graavilohta
150 g smetanaa
tilliä

Valmistus

Valmistus:

1

Sekoita perunasoseen joukkoon kananmunat ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Mausta taikina sitruuna-aromilla. Sekoita joukkoon juokseva margariini, hienonnettu graavilohi ja tillisilppu. Mausta vielä reilusti sitruunapippurilla. Jaa taikina leivos- tai muffinivuokiin ja paista.

Lämpötia: about 200 °C

Kiertoilmauuni: about 180 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: about 15 Minutes

2

Pursota jäähtyneiden muffinien pinnalle nokare smetanaa ja koristele graavilohella ja tillillä.

Voit käyttää ohjeen graafilohen tilalla kylmäsavulohta.

Reseptin ravintosisältö Graavilohimuffinit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 850 kJ
203 kcal
1604 kJ
383 kcal
Rasva 11.57 g 21.83 g
Hiilihydraatit 12.51 g 23.60 g
Proteiini 4.55 g 8.59 g