EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Hämähäkkimuffinit

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Suklaanmakuiset hämähäkkimuffinit Halloween-juhliin tai vaikka lastenkutsuille

12 - 15 kappaletta

Vaikeustaso 1 100 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Hämähäkkimuffinit

Taikina:

2 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl maitoa
1 dl rypsiöljyä (ei oliiviöljyä)
4 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
3 rkl kaakaojauhetta
suolaa ripaus
12 kpl Dr. Oetker Muffinivuokia

Kuorrutus:

200 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
100 g tummaa suklaata
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 dl tomusokeria siivilöitynä

Koristelu:

Dr. Oetker Choco strösseliä
1 kpl Dr. Oetker koristelugeeliä
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
1 ps lakritsinauha a

Valmistus

Valmistus

1

Taikina:

Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuiva-aineet keskenään. Yhdistä munasokerivaahto, kuiva-aineet, maito sekä öljy. Täytä 2/3 muffinvuoista taikinalla. Paista muffinit uunissa.

Lämpötia: 200°C

Kiertoilmauuni: 180°C

Paistoaika: n. 20 min.

2

Kuorrutus:

Anna muffinien jäähtyä. Sulata tummasuklaa kuumavesihauteessa. Anna suklaan hieman jäähtyä. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita pehmeäksi ja tasaiseksi kuorrutteeksi. Kuorruta muffinit veitsen tai pursottimen avulla.

3

Koristelu:

Levitä suklaanmakuinen strösseli kuorrutuksen päälle. Leikkaa sopivan pituiset jalat lakritsinauhasta ja työnnä muffinsiin asti kiinni. Kiinnitä pehmeät hopeahelmet koristelugeelin avulla silmiksi.

Ravintosisältö: reseptiin Hämähäkkimuffinit

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 949kJ
259kcal
1281kJ
350kcal
Rasva 8.9g 12g
Hiilihydraatit 31g 42g
Proteiini 3.3g 4.5g