EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Halloween kurpitsakuppikakut

Nämä herkulliset ja mausteiset kurpitsamuffinit kuorrutetaan niin, että ne muistuttavat kurpitsaa. Täydellistä tarjottavaa Halloween juhliin!

20 - 24 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Halloween kurpitsakuppikakut

Taikina:

200 g kurpitsaa
5 dl vehnäjauhoja
3 tl piparimaustetta tai 1 tl kanelia, kardemummaa ja neilikkaa
0,5 tl suolaa
3 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
110 g pehmeää voita
2,5 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
2 kpl kananmunaa
1,75 dl kevytmaitoa

Kuorrute:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dl kevytmaitoa
1 tl piparimaustetta
1 tl Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
3 - 4 tl Dr. Oetker Oranssia geeliväriä

Koristelu:

10 - 12 kpl suolatikkuja

Valmistus

Valmistus:

1

Muffinitaikina

Laita uuni kuumenemaan 190 asteeseen. 

Leikkaa kurpitsa pieniksi kuutioiksi. Keitä kurpitsakuutiot pienessä määrässä vettä noin 10 minuuttia. Kaada suurin osa vedestä pois ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. 

Sekoita jauhot, piparimauste, suola, leivinjauhe ja ruokasooda keskenään. 

Vatkaa toisessa kulhossa sähkövatkaimella pehmeä voi ja sokerit vaaleaksi vaahdoksi. Lisää munat yksi kerrallaan samalla voimakkaasti vatkaten. 

Lisää vaahdon sekaan vuorotellen jauhoseosta, kurpitsasosetta ja maitoa ja kääntele tasaiseksi.  Jaa taikina muffinivuokiin ja paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Kokeile puutikulla muffinien kypsyyttä. Jos taikinaa ei jää tikkuun kiinni, mufiinit ovat valmiit. Anna jäähtyä ennen kuorruttamista.

2

Kuorrutus

Sekoita Vaniljakakkumousse, piparimauste ja maito kulhossa. Vatkaa sähkövatkaimen pienellä nopeudella minuutti ja sitten korkealla nopeudella 4 minuuttia kunnes vaahto on ilmavaa. 

Ota täytteestä 2-3 isoa ruokarusikallista sivuun ja värjää vihreäksi. Laita vihreä kuorrutus pursotuspussiin ilman tyllaa. 

Värjää loput kuorrutteesta oranssilla geelivärillä. Laita pursotuspussiin, jossa on tähtitylla. Pursota oranssia kuorrutetta jäähtyneiden muffinien päälle.

Asettele puolikas suolatikku kuppikakun keskelle. Leikkaa pursotinpussin päähän pieni reikä ja pursota vihreää kuorrutusta päälle muistuttamaan kurpitsan vartta. 

Reseptin ravintosisältö Halloween kurpitsakuppikakut

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 821kJ
196kcal
1097kJ
262kcal
Rasva 5.44g 7.25g
Hiilihydraatit 27.62g 36.82g
Proteiini 3.34g 4.45g