EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Halloween vampyyri-muffinit

Manteli-banaanimuffinit koristellaan sokerimassalla vampyyreiksi ja pääkalloiksi.

12 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Halloween vampyyri-muffinit

Muffinitaikina:

125 g pehmeää voita
1,5 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
suolaa ripaus
3 kpl kananmunaa
2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta (50 g)
2 - 3 kpl banaania (300 g)

Koristelu:

200 g Dr. Oetker Sokerimassaa
Dr. Oetker Mustaa geeliväriä
Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta
Dr. Oetker Sugar Eyes -koristekuvioita
Dr. Oetker Punaista geeliväriä

Valmistus

Valmistus:

Muffinitaikina

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Levitä leivinpaperin päälle uunipellille 12 muffinivuokaa. 

Vatkaa voi, sokeri, vaniljasokeri ja suola sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen joukkoon samalla voimakkaasti vatkaten. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja mantelijauhe keskenään. Muussaa banaanit haarukan avulla. Lisää jauhot ja banaanit taikinaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi. 

Jaa taikina muffinivuokiin. Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. 

Vampyyrikoristeet

Kauli tomusokerilla ja maissitärkkelyksellä jauhotetulla alustalla puolet sokerimassa noin 3 mm paksuiseksi levyksi. Leikkaa levystä kuusi ympyrää (Ø 7 cm) ja aseta jäähtyneiden muffineiden päälle. Leikkaa sokerimassasta pienet kolmiot vampyyrihampaiksi. Maalaa pienen pensselin avulla mustalla geelivärillä vampyyrin suu, kulmakarvat ja hiukset. Kiinnitä sokerikuorrutteen avulla sokerisilmät ja hampaat. Viimeistele hampaat punaisella geelivärillä. 

Pääkallokoristeet

Kauli jäljelle jäänyt sokerikuorrute levyksi. Leikkaa myös kuusi ympyrää. Muotoile ympyrät sivuista kapeammaksi veitsen avulla. Leikkaa silmäaukot pyöreän tyllan avulla tai veitsellä. Aseta jäähtyneiden muffineiden päälle ja paina kevyesti. Koristele pääkallot haluamallasi tavalla. 

Reseptin ravintosisältö Halloween vampyyri-muffinit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1256kJ
300kcal
1281kJ
306kcal
Rasva 12.28g 12.53g
Hiilihydraatit 27.17g 27.73g
Proteiini 4.28g 4.37g