EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Halloweenin aivokuppikakut

Nämä hirmuiset aivokuppikakut valmistuvat helposti ja nopeasti ja ovat täydellinen tarjottava pelottaviin halloweenjuhliin.

20 - 24 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Halloweenin aivokuppikakut

Kuppikakut:

200 g kurpitsaa
5 dl vehnäjauhoja
1 rkl piparimaustetta
0,5 tl suolaa
3 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
110 g pehmeää voita
2,5 dl sokeria
0,75 dl fariinisokeria
2 kpl kananmunaa
1,75 dl maitoa
20 - 24 kpl Dr. Oetker Muffinivuokia

Vaniljamousse:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dl kevytmaitoa
1 tl Dr. Oetker Vanilja-aromia tai karamelliaromia
0,5 - 1 tl Dr. Oetker Punaista geeliväriä

Koristelu:

1 tuubi Dr. Oetker Punaista Sokerikuorrutetta
1 tl Dr. Oetker Punaista geeliväriä

preparation

Valmistus:

Kuppikakut

Kuumenna uuni 190 asteeseen. 

Leikkaa kurpitsa pieniksi kuutioiksi ja keitä ne pehmeiksi pienessä määrässä vettä noin 10 minuutin ajan. Kaada suurin osa vedestä pois ja soseuta kurpitsat.
 
Mittaa jauhot, kakkumauste, suola, leivinjauhe ja ruokasooda suureen kulhoon ja sekoita ainekset vispilällä niin, ettei seokseen jää paakkuja.
 
Vatkaa toisessa kulhossa voi, sokeri ja fariinisokeri vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää kananmunat joukkoon yksitellen vatkaten välillä voimakkaasti.
 
Lisää vaahdon joukkoon jauhoseos, kurpitsasose ja maito. Kääntele taikinaa taikinakaapimella, kunnes ainekset ovat juuri ja juuri sekoittuneet. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista uunissa noin 25 minuuttia. Kokeile kypsyys tikulla. Muffinit ovat valmiita, kun tikkuun ei jää taikinaa. Jäähdytä muffinit.

Vaniljamousse

Sekoita keskenään kakkumousse, vanilja-aromi ja maito. Vatkaa sähkövatkaimen alhaisimmalla nopeudella ensin 1 minuutti ja sitten suurimmalla nopeudella 4 minuuttia, kunnes mousse on kuohkeaa.
 
Värjää mousse vaaleanpunaiseksi pienellä määrällä punaista geeliväriä. Täytä pursotinpussi moussella.

Koristelu

Levitä ensin hieman verta (punaista sokerikuorrutetta) jokaisen muffinin päälle. Leikkaa sitten pursotinpussiin noin 5 mm:n kokoinen reikä ja pursota muffinien keskelle ohut viiva. Kuorruta sen jälkeen aivojen molemmat puolet siksakkimaisella kuviolla. Lisää lopuksi hieman punaista geeliväriä aivojen päälle, jos haluat oikein vertatihkuvia kuppikakkuja.

Reseptin ravintosisältö Halloweenin aivokuppikakut

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 846kJ
202kcal
1084kJ
259kcal
Rasva 5.33g 6.83g
Hiilihydraatit 29.67g 38.04g
Proteiini 3.07g 3.93g