Flag

Halloweenin helpot kakkutikkarit

10 - 15 kappaletta
Keskitasoinen
60 minuuttia
Hauskuutta ja herkullisuutta Halloween-juhliin! Nämä kakkutikkarit saavat veikeän ilmeen Dr. Oetker Sugar Smile ja Sugar Eyes -koristeista.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image
Tarvikkeet
Ainekset
Paperipillejä

Reseptin ainesosat

Ainekset
200 gvalkosuklaata
100 - 150 gmaustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
pktDr. Oetker Punaista Sokerimassaa
Dr. Oetker Lemon&Orange -koristerakeita
1 pktDr. Oetker Sugar Eyes -koristekuvioita
1 pktDr. Oetker Sugar Smile -koristekuvioita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Lemon&Orange -koristerakeita
Picture - Dr. Oetker Sugar Eyes -koristekuvioita
Picture - Dr. Oetker Sugar Smile -koristekuvioita
1

Nyt hommiin!

Pese ensin kädet. Murusta muffinit kulhoon. Lisää tuorejuustoa sen verran, että saat massasta sopivasti muotoiltavaa, mutta älä tee siitä liian pehmeää.

2

Kakku palloiksi

Ota rasia tai lautanen, joka mahtuu pakastimeen. Pyörittele kakkutaikinasta 10-15 palloa rasiaan.

3

Sokerimassa koristeeksi

Ota sokerimassasta reilun sormenpään kokoisia nokareita ja pyörittele ne palloiksi sekä pitkiksi, ohuiksi pötkylöiksi. Tarvitset palloja ja pötkylöitä yhteensä yhtä paljon kuin kakkupalloja on.

4

Pillit paikalleen

Leikkaa paperipillejä puoliksi niin monta, että jokaiseen kakkupalloon riittää puolikas pilli. Tökkää pilliin ensin sokerimassapallo ja sen jälkeen työnnä pilli tukevasti kakkupalloon. Pötkylät voit kieputtaa loppuihin kakkupalloihin tökättyjen pillien ympäri. Laita kakkutikkarit pakastimeen noin 1 tunniksi. 

5

Suklaa sulaksi

Kun kakkupallot ovat jähmettyneet, ota mikronkestävä pieni kulho ja paloittele suklaa kulhoon. Sulata suklaata mikrossa 20 sekuntia ja sekoita. Toista sulatusta ja sekoittamista, kunnes suklaa on pehmeää.

6

Nyt koristellaan

Ota jääkaappiin mahtuva iso lautanen tai leikkuulauta ja levitä sen päälle leivinpaperi. Yli menevän paperin voit leikata pois. Kaada strösselit valmiiksi pieneen kulhoon. Koristele kakkutikkarit yksi kerrallaan, tyyli on vapaa. Dippaa kakkupallo ensin sulaan suklaaseen ja pyyhkäise lusikalla ylimääräinen suklaa takaisin kulhoon. Dippaa osa tikkareista vielä strösseleihin. Laita sokerihymyjä ja sokerisilmiä paikalleen. Mitä koristeluja keksit itse?

7

Malttia vielä

Laita kakkutikkarit vielä vähintään 30 minuutiksi jääkaappiin, niin suklaa jähmettyy.

8

Nyt herkutellaan!

Syö pois, ja laita loput jääkaappiin. Nam!