Tärkeää tietoa:

Dr. Oetker Suomi vetää takaisin Pink Roses -koristeruusut mahdollisten mantelijäämien vuoksi

Lue lisää

Hansin mehevä porkkanakakku

(0)
5 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Mausteisen mehevän porkkanakakun kruunaavat geelivärillä värjätyt mantelimassaporkkanat Glitter spray -kimallesuihkeilla viimeisteltyinä.

6 - 8 palaa

Vaikeustaso 2 80 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Hansin mehevä porkkanakakku

Porkkanakakkupohja:

3 kpl porkkanaa raasteena
1,5 dl sokeria
1,5 dl fariinisokeria
2 dl ruokaöljyä
3 kpl kananmunaa
3,5 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
0,5 tl suolaa
0,5 tl kanelia
0,5 tl inkivääriä
0,5 tl kardemumma

Kuorrute:

200 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g voita
100 g tomusokeria
1 kpl yhden appelsiinin kuori raastettuna
1 rkl sitruunan mehu
1 kpl yhden luomusitruunan kuori raastettuna
0,5 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Koristelu:

1 rs Dr. Oetker Mantelimassaa
1 kpl Dr. Oetker Oranssia geeliväriä
1 kpl Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
Dr. Oetker Gold Glitter spray -kimallesuihketta

Valmistus

Valmistus:

1

Porkkanakakkupohja

Vatkaa kananmunat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää varovasti sokeri-munaseokseen vuorotellen kuivat aineet, öljy sekä porkkanat. Sekoita tasaiseksi ja kaada taikina voideltuun, esimerkiksi suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan. Paista uunissa +170 c asteessa noin 30-40 minuutin ajan, kunnes pohja on kypsä. Ota pohja uunista ja anna jäähtyä. Tällä välin voit valmistaa kuorrutteen.

2

Kuorrute

Vaahdota voi ja tomusokeri. Yhdistä seokseen loput ainekset ja levitä kakun päälle.

3

Koristelu

Värjää mantelimassa oranssilla geelivärillä. Säästä pieni määrä mantelimassaa ja muotoile porkkanoille naatit. Naatit värjätään vihreällä geelivärillä. Halutessasi voit käyttää myös vihreää sokerimassaa.
Aloita värjääminen muutamalla tipalla ja lisää vähitellen väriä niin että saat toivotun värisävyn.
Viimeistele porkkanat hohtaviksi kultaisella kimallesuihkeella.

Reseptin ravintosisältö Hansin mehevä porkkanakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 4224 kJ
1009 kcal
1524 kJ
364 kcal
Rasva 53.69 g 19.38 g
Hiilihydraatit 90.54 g 32.69 g
Proteiini 11.27 g 4.07 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei