Flag

Helpot suklaapalat

20 - 22 palaa
Helppo
55 minuuttia
Mehevä suklaakakku resepti. Mokkapalojen kuorrutus ilman kahvia onnistuu takuuvarmasti uudella suklaakuorrutejauheella.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Suklaakakkupohja
125 gvoita
2,5 dlvettä
0,5 dlkaakaojauhetta
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
5 dlsokeria
5 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
suolaa ripaus
1,5 dlpiimää
2 kplkananmunaa
Kuorrute ja koristelu
1 psDr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
0,5 dlkylmää vettä
Dr. Oetker Rainbow mix koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
Picture - Dr. Oetker Rainbow mix koristerakeita
1

Suklaakakkupohja

Kuumenna uuni 150 °C:seen kiertoilmalle. Voitele 20 x 30 cm vuoka. 

Sulata voi ja vesi kattilassa. Lisää kaakao ja sekoita hyvin. Ota kattila pois levyltä.

Sekoita vaniljasokeri, sokeri, jauhot, ruokasooda, leivinjauhe ja suola kulhossa. Lisää voiseosta ja  piimää vuorotellen ja sekoita. Lisää lopuksi munat ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan (20 x 30 cm) ja paista uunin keskitasolla 30-35 minuuttia. Anna jäähtyä ennen kuorruttamista. 

2

Kuorrute ja koristelu

Kaada Icing & Frosting Choco Dream -kuorrutejauhe kulhoon ja lisää vesi. Sekoita tasaiseksi ja levitä heti jäähtyneen kakun päälle. Viimeistele koristerakeilla.