EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Hiivaleipä kuivahiivasta

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Ihana vaalea leipäresepti kuivahiivasta.

1 kappale

Vaikeustaso 1 15 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Hiivaleipä kuivahiivasta

Leipätaikina:

1 kpl kananmunaa (valkuainen ja keltuainen eroteltuna)
2 dl maitoa
1 ps kuivahiivaa
0,5 dl sokeria
80 g voita
suolaa
about 8 dl vehnäjauhoja

Valmistus

Valmistus:

1

Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Lämmitä maito kattilassa. Sekoita joukkoon kuivahiiva. Lisää maito, sokeri, kananmunan keltuainen, voi ja suola. Lisää vehnäjauhot muutamassa osassa. Vaivaa taikinaa kunnes taikina on kimmoisaa, eikä se tartu kulhon reunoihin. Peitä kulho liinalla ja kohota taikina kaksinkertaiseksi lämpimässä paikassa noin tunnin ajan.

2

Vaivaa taikinaa kohotuksen jälkeen uudelleen ja muotoile leipä pyöreäksi. Kuumenna uuni tasalämmölle 180°C:seen tai 160°C:seen kiertoilmalle. Laita leipä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja leikkaa veitsellä ristikko leivän päälle. Voitele leipä valkuaisella ja paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö Hiivaleipä kuivahiivasta

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 12330kJ
2945kcal
1357kJ
324kcal
Rasva 79.02g 8.70g
Hiilihydraatit 416.70g 45.89g
Proteiini 66.82g 7.36g