reseptiin Hortensiakakku
5 dl | vehnäjauhoja |
3 dl | sokeria |
3 tl | Dr. Oetker Leivinjauhetta |
0,25 tl | suolaa |
3 kpl | kananmunaa |
2,25 dl | maitoa |
2 dl | rypsiöljyä |
0,5 tl | Dr. Oetker Vanilja-aromia |
0,75 dl | maitoa |
300 g | maustamatonta tuorejuustoa |
1,5 dl | Kondensoitua karamellisoitua maitoa |
200 g | vadelmia |
250 g | voita huoneenlämpöistä |
1 ps | Dr. Oetker Base for Buttercream -kuorrutejauheseosta |
Dr. Oetker Violettia geeliväriä | |
Dr. Oetker Vihreää geeliväriä | |
Dr. Oetker Pinkkiä geeliväriä |
1 | Dr. Oetker Sprinkles Nonpareille -nonparelleja |
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele ja vuoraa leivinpaperilla kaksi noin 15 cm halkaisijan kokoista kakkuvuokaa.
Sekoita kaikki kakkupohjan kuivat ainekset sekaisin kulhossa. Mittaa nestemäiset ainekset toiseen kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää kuivat ainekset nesteeseen siivilän läpi ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina vuokiin ja paista uunin alimmalla tasolla noin 50 minuuttia, kunnes testitikkuun ei tartu enää taikinaa. Kääri kakut kelmuun ja anna jäähtyä jääkaappikylmiksi.
Leikkaa kakkupohjien pinnat tasaisiksi ja leikkaa kumpikin pohja kahteen kerrokseen.
Sekoita tuorejuusto ja kondensoitu kinuski tasaiseksi seokseksi.
Täytä kakku kinuskitäytteellä ja vadelmilla. Kostuta kakkukerrokset maidolla samalla kun kokoat kakkua.
Vatkaa pehmeä voi ja Butter Cream -jauhe 4 minuuttia sähkövatkaimella. Ota noin 1/2 dl valkoista kreemiä sivuun. Värjää toinen 1/2 dl kreemiä violetiksi ja kolmas 1/2 dl vihreäksi. Värjää loput kreemistä vaaleanpunaiseksi. Ota sivuun 1/2 dl vaaleanpunaista kreemiä.
Kuorruta kakku lopulla vaaleanpunaisella kreemillä. Levitä ensin ohut kerros kreemiä, joka sitoo muruset kakun pintaan. Anna kakun viilentyä hetki jääkaapissa, jotta kuorrute jähmettyy. Levitä toinen tasainen kerros kuorrutetta kakun pinnalle. Anna kuorrutuksen jähmettyä jääkaapissa.
Siirrä vihreä kreemi pursotinpussiin, jossa on pieni lehtitylla. Siirrä vuorotellen valkoista, violettia ja vaaleanpunaista kreemiä pursotinpussiin, jossa on suljetunmallinen tähtitylla.
Pursota hortensiankukkia tähtityllalla nostamalla tyllaa kohtisuoraan ylöspäin pursottaessa. Pursota vihreitä lehtiä kukkien sekaan.
Asettele koristerakeita kukkien keskustoiksi kreemiin kastetun cocktailtikun avulla.
Erilaisia tyllia voit ostaa mm. Confetin verkkokaupasta: www.confetti.fi
Per Annos / Kappale | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
4287
kJ
1024 kcal |
1537
kJ
367 kcal |
Rasva | 56.56 g | 20.27 g |
Hiilihydraatit | 105.53 g | 37.82 g |
Proteiini | 10.32 g | 3.70 g |
Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.
Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.
Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.
Joo
ei
Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.
Joo
ei