Hummingbird cupcakes

Kun amerikkalainen leipoo muffinitaikinaan ananasta, kookosta ja mantelia, niin lopputuloksena syntyy hummingbird cupcaket. Päälle vielä sipaisu tuorejuustokuorrutusta, niin mehevät leivonnaiset ovat valmiina hurmaamaan syöjänsä.

about 12 - 16 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Hummingbird cupcakes

Taikina:

2 kpl banaania (kypsää)
0,46 kpl ananasmurskaa (valutettuna)
1,5 ps Dr. Oetker Mantelirouhetta
0,5 dl kookoshiutaleita
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
200 g voita (huoneenlämpöistä)
2 dl sokeria
3 kpl kananmunaa
3,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl kanelia

Kuorrutus:

200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
50 g voita (huoneenlämpöistä)
3 dl tomusokeria
about 0,5 - 1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia

preparation

Valmistus

1

Esilämmitä uuni 175 asteeseen. Kuori banaanit ja survo ne haarukalla. Yhdistä banaanisose, ananasmurska, pähkinärouhe, kookoshiutaleet ja vaniljasokeri. Laita seos hetkeksi sivuun.

2

Vatkaa voita ja sokeria muutama minuutti. Lisää kananmunat joukkoon yksitellen vatkaten. Kääntele banaani-ananasseos vaahtoon. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja kaneli keskenään. Lisää jauhoseos nopeasti taikinaan puuharukalla sekoittaen.

3

Lusikoi taikina muffinipellin koloihin. Paista n. 15 min. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ennen kuorruttamista.

4

Valmista kuorrutus. Mittaa tuorejuusto, vaniljasokeri ja voi kulhoon. Vatkaamista, kunnes seos on tasaista. Siivilöi tomusokeri joukkoon. Jatka vatkaamista pienellä nopeudella, kunnes sokeri on sekoittunut muiden aineiden joukkoon. Levitä kuorrutus muffineille lusikalla levittäen.

Ravintosisältö: reseptiin Hummingbird cupcakes

PER ANNOS / KAPPALE PER 100 G / ML
Energia 1888kJ
451kcal
1474kJ
352kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g