EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Hummingbird cupcakes

Kun amerikkalainen leipoo muffinitaikinaan ananasta, kookosta ja mantelia, niin lopputuloksena syntyy hummingbird cupcaket. Päälle vielä sipaisu tuorejuustokuorrutusta, niin mehevät leivonnaiset ovat valmiina hurmaamaan syöjänsä.

about 12 - 16 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Hummingbird cupcakes

Taikina:

2 kpl banaania (kypsää)
0,46 kpl ananasmurskaa (valutettuna)
1,5 ps Dr. Oetker Mantelirouhetta
0,5 dl kookoshiutaleita
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
200 g voita (huoneenlämpöistä)
2 dl sokeria
3 kpl kananmunaa
3,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl kanelia

Kuorrutus:

200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
50 g voita (huoneenlämpöistä)
3 dl tomusokeria
about 0,5 - 1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia

preparation

Valmistus

1

Esilämmitä uuni 175 asteeseen. Kuori banaanit ja survo ne haarukalla. Yhdistä banaanisose, ananasmurska, pähkinärouhe, kookoshiutaleet ja vaniljasokeri. Laita seos hetkeksi sivuun.

2

Vatkaa voita ja sokeria muutama minuutti. Lisää kananmunat joukkoon yksitellen vatkaten. Kääntele banaani-ananasseos vaahtoon. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja kaneli keskenään. Lisää jauhoseos nopeasti taikinaan puuharukalla sekoittaen.

3

Lusikoi taikina muffinipellin koloihin. Paista n. 15 min. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ennen kuorruttamista.

4

Valmista kuorrutus. Mittaa tuorejuusto, vaniljasokeri ja voi kulhoon. Vatkaamista, kunnes seos on tasaista. Siivilöi tomusokeri joukkoon. Jatka vatkaamista pienellä nopeudella, kunnes sokeri on sekoittunut muiden aineiden joukkoon. Levitä kuorrutus muffineille lusikalla levittäen.

Reseptin ravintosisältö Hummingbird cupcakes

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1888kJ
451kcal
1474kJ
352kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g