Flag

Hummingbird cupcakes

about 12 - 16 kappaletta
Keskitasoinen
60 minuuttia
Kun amerikkalainen leipoo muffinitaikinaan ananasta, kookosta ja mantelia, niin lopputuloksena syntyy hummingbird cupcaket. Päälle vielä sipaisu tuorejuustokuorrutusta, niin mehevät leivonnaiset ovat valmiina hurmaamaan syöjänsä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
2 kplbanaania (kypsää)
0,46 kplananasmurskaa (valutettuna)
1,5 psDr. Oetker Mantelirouhetta
0,5 dlkookoshiutaleita
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
200 gvoita (huoneenlämpöistä)
2 dlsokeria
3 kplkananmunaa
3,5 dlvehnäjauhoja
1,5 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlkanelia
Kuorrutus
200 gmaustamatonta tuorejuustoa
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
50 gvoita (huoneenlämpöistä)
3 dltomusokeria
about 0,5 - 1 tlDr. Oetker Sitruuna-aromia

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Sitruuna-aromia
1

Esilämmitä uuni 175 asteeseen. Kuori banaanit ja survo ne haarukalla. Yhdistä banaanisose, ananasmurska, pähkinärouhe, kookoshiutaleet ja vaniljasokeri. Laita seos hetkeksi sivuun.

2

Vatkaa voita ja sokeria muutama minuutti. Lisää kananmunat joukkoon yksitellen vatkaten. Kääntele banaani-ananasseos vaahtoon. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja kaneli keskenään. Lisää jauhoseos nopeasti taikinaan puuharukalla sekoittaen.

3

Lusikoi taikina muffinipellin koloihin. Paista n. 15 min. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ennen kuorruttamista.

4

Valmista kuorrutus. Mittaa tuorejuusto, vaniljasokeri ja voi kulhoon. Vatkaamista, kunnes seos on tasaista. Siivilöi tomusokeri joukkoon. Jatka vatkaamista pienellä nopeudella, kunnes sokeri on sekoittunut muiden aineiden joukkoon. Levitä kuorrutus muffineille lusikalla levittäen.