EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Hyydytetty karpalokakku

Raikas jogurttitäyte, piparkakkupohja ja karpalot ovat voittamattoman herkullinen yhdistelmä.

about 15 annosta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Hyydytetty karpalokakku

pohja:

200 g piparkakkuja
about 75 - 100 g voita sulatettuna
50 g Dr. Oetker Mantelirouhetta

täyte:

10 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
5 dl vispikermaa
5 dl jogurttia
0,5 tl kanelia
1 dl sokeria
0,5 dl vesi + 1-2 tl appelsiinin kuoriraastetta
1 Tankoa Dr. Oetker Vaniljatankoa oman maun mukaan

pinnalle:

200 g karpaloita
75 - 100 g voita
1 ps Dr. Oetker Kakkukiillettä
2,5 dl vesi kiehuvaa

reunoille:

2 dl vispikermaa
2 - 3 dl sokeria
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita
1 pala Dr. Oetker Vaniljatankoa oman maun mukaan

Valmistus

Valmistus:

1

Hienonna piparkakut esimerkiksi muovipussissa lihanuijaa apuna käyttäen. Sekoita joukkoon sulatettu voi tai margariini, sekä mantelirouhe. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjakakkuvuokaan, joka halkaisija on 26 cm.

2

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon turkkilainen jogurtti, kaneli, sokeri, rouhittua vaniljatankoa ja hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste.

3

Kiehauta vesi vedenkeittimellä tai mikroaaltouunissa ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita lusikalla seos tasaiseksi. Kaada liivateneste täytteeseen koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Ripottele pinnalle karpalot.

Reseptin ravintosisältö Hyydytetty karpalokakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1738kJ
415kcal
1524kJ
364kcal
Rasva 28.38g 24.89g
Hiilihydraatit 28.11g 24.66g
Proteiini 2.91g 2.55g