EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Icecreamcupcakes

I scream, you scream, ice cream! Nämä jätskitötteröitä muistuttavat luomukset ovatkin kakkua.

8 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Icecreamcupcakes

Tarvikkeet:

8 kpl jäätelötötteröä
100 g Dr. Oetker Chocolate chips dark (tai milk chocolate chipsejä)

Taikina:

400 g kuivakakkua
100 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
200 g Dr. Oetker Chocolate chips dark (tai milk chocolate chipsejä)
100 g valkosuklaata

Koristelu:

Dr Oetker nonparelleja tai strösseleitä (haluamasi määrä)
Dr. Oetker Punaisia Kirsikoita (yksi jokaisen tötterön päälle)

Valmistus

Valmistus:

1

Sulata 100 g suklaata. Valuta se jäätelötötteröiden pohjalle. Laita tötteröt pystyyn esim. työntämällä ne laakeaan, hienosokeria sisältävään astiaan.

2

Murustele kuivakakku käsin pieniksi muruiksi. Lisää tuorejuusto ja nypi seos huolellisesti sekaisin. Jos massa tuntuu liian kuivalta eivätkä pallot pysy kasassa, niin lisää tuorejuustoa.

3

Muotoile taikinasta jäätelötötteröihin mahtuvia palloja.

4

Tee koristelu. Sulata suklaachipsit. Anna jäähtyä n. 5 minuuttia. Valuta suklaata palloille. Anna jähmettyä.

5

Sulata valkosuklaa. Valuta hieman valkosuklaata tumman suklaan päälle. Ripottele koristeeksi nonparelleja ja paina kirsikka pallon päälle. Anna jähmettyä kokonaan.

Reseptin ravintosisältö Icecreamcupcakes

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2257kJ
539kcal
1821kJ
435kcal
Rasva 30.35g 24.48g
Hiilihydraatit 49.66g 40.05g
Proteiini 6.56g 5.29g