Flag

Iloiset suklaalepakot

10 kappaletta
Keskitasoinen
120 minuuttia
Tarjoile iloisia suklaalepakoita esimerkiksi Halloween-juhlissa!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Kakkumassa
130 gkuivakakkua muruja (tai sokerikakkupohja)
0,5 dlkaakaojauhetta
0,75 dltomusokeria
50 gvoita sulatettuna
2 rklomenamarmeladia (tai muuta marmeladia maun mukaan)
1 tlDr. Oetker Piparminttuaromia
Koristelu
2 psDr. Oetker Chocolate chips dark
Dr. Oetker koristelugeeliä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Piparminttuaromia
1

Murenna kakkupohja pieneksi palasiksi kulhoon ja lisää siivilöity kaakaojauhe sekä tomusokeri. Sulata voi ja sekoita loput kakkumassan ainekset tasaiseksi. Pyöritä massasta 10 kpl samankokoista palloa ja laita n. 30min jääkaappiin viilenemään.

2

Piirrä leivinpaperille 10 oikeanpuolista ja 10 vasemmanpuolista lepakon siipeä. Sulata yksi pussi suklaarakeita pussissaan kuumassa vesihauteessa. Leikkaa pieni pala suklaarakeiden pussi kulmasta ja saat helpon pursotinpussin. Piirrä sulalla suklaalla ensin lepakon siipien rajat ja täytä tämän jälkeen sisusta. Lepakon korvat saat puristamalla suklaasta harallaan olevan M-kirjaimen ja täyttämällä sisustat. Laita jääkaappiin jähmettymään.

3

Kaada kaikki loput suklaarakeet mikron kestävään astiaan ja sulata varovasti mikroaaltouunissa. Pyörittele kakkumassapallot kauttaaltaan sulassa suklaassa ja aseta esim. uuninpellin tai tarjottimen päälle laitetulle leivinpaperille. Ennen kuin kuorrute on täysin jähmettynyt aseta lepakon siivet ja korvat paikoillensa. Anna kovettua kylmässä. Piirrä suklaapallolle iloinen naama koristelugeeleillä.