EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Itsenäisyyspäivänkakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kaunis kakku kruunaa itsenäisyyspäivän juhlat.

about 12 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Itsenäisyyspäivänkakku

Pohja:

4 kpl kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Kostutus:

0,5 dl maitoa
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Täyte 1:

1 dl vispikermaa
250 g maitorahkaa
150 g mustikoita tai mustaherukoita soseutettuna
2 tl Dr. Oetker Liivatejauhetta
2 rkl vettä
sokeria oman maun mukaan

Täyte 2:

1 dl vispikermaa
1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2 dl maitoa

Kuorrutus:

500 g Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa
50 g Dr. Oetker Sinistä sokerimassaa
tuubi Dr. Oetker Kimallegeelejä , sininen
Dr. Oetker koristerakeita , sinisiä ja hopeita

Valmistus

Valmistus:

1

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään ja lisää seos siivilän läpi vaahtoon yhdessä aromin kanssa kevyesti sekoittaen. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 175 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Kumoa levy toisen leivinpaperin päälle, kostuta se ja leikkaa neljään yhtä suureen suorakaiteen muotoiseen osaan.

2

Valmista täytteet vaahdottamalla aluksi 2 dl kermaa. Jaa kerma puoliksi. Lisää toiseen puolikkaaseen maitorahka ja marjasose. Sekoita kylmä vesi ja liivatejauhe kuumennusta kestävässä kulhossa. Anna liivatteen turvota ja kuumenna seos mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Sekoita liuennut liivate marjatäytteeseen. Laita marjatäyte jääkaappiin hyytymään vähintään 10 minuutiksi.

3

Vaahdota kakkumousse maidon kanssa vaahdoksi. Sekoita lopuksi toinen puoli kermavaahtoa mousseen.

4

Täytä kakku niin, että alimpaan täytekerrokseen tulee puolet mustikkatäyteestä, keskimmäiseen puolet vaniljatäyteestä ja ylimpään taas puolet mustikkatäytteestä. Levitä loput vanijatäytteestä kakun pinnalle ja reunoille.

5

Ota pieni nokare valkoista sokerimassaa erilleen koristeita varten ja kauli loput suorakaiteen muotoiseksi kakun päälle je reinoille riittäväksi levyksi tomusokeroidulla alustalla. Nosta levy kakun päälle, painele lastan avulla tasaiseksi ensin kakun päältä. Leikkaa kulmista ylimäärinen massa pois ja nipistele ja tasoita kulmat kauniiksi. Leikkaa loupuksi ylimääräinen massa kakun ympäriltä pois.

6

Koristele kakku. Sekoita siniseen sokerimassaan valkoista sokerimassaa kunnes väri on kaunis Suomen lipun värinen. Pyöritä valkoisesta ja sinisestä sokerimassasta pitkät nauhat, jotka kiedot toistensa ympärille. Asenta nauha kakun ympärille. Koristele kakku sinisellä kimallegeelillä ja koristerakeilla.

Reseptin ravintosisältö Itsenäisyyspäivänkakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 19033kJ
4546kcal
1578kJ
377kcal
Rasva 61.69g 5.12g
Hiilihydraatit 955.42g 79.22g
Proteiini 5.18g 0.43g