Jäädytetty suklaa-mustikkakakku ja peilikiille

(0)
4 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Suklaakakkupohja täytetään suklaamoussella ja mustikkamoussella. Kaunis violetti peilikiille eli Mirror glaze viimeistelee mehevän kakun.

noin 12 palaa

Vaikeustaso 3 120 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Jäädytetty suklaa-mustikkakakku ja peilikiille

Suklaapohja:

200 g voita
3 dl sokeria
4 kpl kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 dl kaakaojauhetta
1 dl maitoa

Täytteet:

1 ps Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
5 dl maitoa
1,5 dl mustikoita
3 dl vispikermaa vaahdotettuna

Peilikiille:

250 g valkosuklaata rouhittuna
5 tl Dr. Oetker Liivatejauhetta + 4 rkl kylmää vettä
2,5 dl sokeria
1 dl vesi
1 dl glukoosisiirappia
1 dl kondensoitua maitoa
1 tl Dr. Oetker Violettia geeliväriä

Koristelu:

Dr. Oetker Suklaasydämiä
Dr. Oetker Queen mix -koristerakeita
tuoreita mustikoita

Valmistus

Valmistus:

1

Suklaapohja

Esilämmitä uuni 180 asteiseksi. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (halkaisija 26 cm). Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen edelleen vatkaten. Lisää lopuksi keskenään sekoitetut kuivat aineet yhdessä maidon kanssa varovasti sekoittaen. Kaada taikina vuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 40-50 minuutta. Varmista kakun kypsyys tikulla. Anna jäähtyä ja irrota vuoista.

2

Suklaatäyte

Vatkaa kerma vaahdoksi ja laita sivuun odottamaan. Vatkaa toisessa kulhossa sähkövatkaimella pussi Suklaakakkumoussea ja 2,5 dl maitoa paksuksi ja ilmavaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon puolet kermavaahdosta. Levitä täyte tasaisesti silikonikakkuvuoan (26 cm) pohjalle. Laita pakastimeen vähintään tunniksi.

3

Mustikkatäyte

Vatkaa sähkövatkaimella pussi Vaniljakakkumoussea ja 2,5 dl maitoa paksuksi ja ilmavaksi vaahdoksi. Lisää loppu kermavaahdosta ja mustikat. Sekoita tasaiseksi. Levitä täyte tasaisesti pakastetun suklaamoussen päälle. Laita pakastimeen vähintään tunniksi.

4

Laita valmis suklaakakkupohja mustikkatäytteen päälle ja paina kevyesti. Laita pakastimeen vähintään 12 tunniksi, mieluiten yön yli. Ota kakku pois silikonimuotista ja säilytä pakastimessa kunnes peilikiille on valmis.

5

Peilikiille

Kaada rouhittu valkosuklaa kulhoon, joka kestää lämpöä ja sauvasekoitinta. Sekoita liivatejauhe ja 4 rkl vettä toisessa kulhossa ja laita sivuun.

Kiehauta sokeri, vesi, glukoosisiirappi ja kondensoitu maito kattilassa. Anna kiehua keskilämmöllä kunnes sokeri on sulanut. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita gelatiiniseos sokeriseokseen. Sekoita huolellisesti. Kaada kuuma seos valkosuklaan päälle ja anna jäähtyä pari minuuttia.

Lisää violetti geeliväri ja sekoita varovasti sauvasekoittimella. Yritä estää ilman pääsy kiilteeseen. Kaada kiille hienon siivilän läpi jos siihen muodostuu ilmakuplia. Kun kiille on 32-35 ° C, sen voi kaataa se kakun päälle. Ota kakku pois pakastimesta ja laita se ritilän päälle. Sitten kaada kiille kakun päälle niin, että kakun pinta on peittynyt päältä ja sivuilta. Anna kiilteen kovettua 10-15 minuuttia ennen kuin siirrät kakun tarjoiluastiaan. Koristele suklaasydämillä, koristerakeilla ja tuoreilla mustikoilla ja tarjoile heti.

Reseptin ravintosisältö Jäädytetty suklaa-mustikkakakku ja peilikiille

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 3136 kJ
749 kcal
1357 kJ
324 kcal
Rasva 34.18 g 14.80 g
Hiilihydraatit 96.57 g 41.80 g
Proteiini 9.92 g 4.29 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei