EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Jäädytetty suklaa-mustikkakakku ja peilikiille

(0)
4 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Suklaakakkupohja täytetään suklaamoussella ja mustikkamoussella. Kaunis violetti peilikiille eli Mirror glaze viimeistelee mehevän kakun.

about 12 palaa

Vaikeustaso 3 120 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Jäädytetty suklaa-mustikkakakku ja peilikiille

Suklaapohja:

200 g voita
3 dl sokeria
4 kpl kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 dl kaakaojauhetta
1 dl maitoa

Täytteet:

1 ps Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
5 dl maitoa
1,5 dl mustikoita
3 dl vispikermaa vaahdotettuna

Peilikiille:

250 g valkosuklaata rouhittuna
5 tl Dr. Oetker Liivatejauhetta + 4 rkl kylmää vettä
2,5 dl sokeria
1 dl vesi
1 dl glukoosisiirappia
1 dl kondensoitua maitoa
1 tl Dr. Oetker Violettia geeliväriä

Koristelu:

Dr. Oetker Suklaasydämiä
Dr. Oetker Queen mix -koristerakeita
tuoreita mustikoita

Valmistus

Valmistus:

1

Suklaapohja

Esilämmitä uuni 180 asteiseksi. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (halkaisija 26 cm). Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen edelleen vatkaten. Lisää lopuksi keskenään sekoitetut kuivat aineet yhdessä maidon kanssa varovasti sekoittaen. Kaada taikina vuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 40-50 minuutta. Varmista kakun kypsyys tikulla. Anna jäähtyä ja irrota vuoista.

2

Suklaatäyte

Vatkaa kerma vaahdoksi ja laita sivuun odottamaan. Vatkaa toisessa kulhossa sähkövatkaimella pussi Suklaakakkumoussea ja 2,5 dl maitoa paksuksi ja ilmavaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon puolet kermavaahdosta. Levitä täyte tasaisesti silikonikakkuvuoan (26 cm) pohjalle. Laita pakastimeen vähintään tunniksi.

3

Mustikkatäyte

Vatkaa sähkövatkaimella pussi Vaniljakakkumoussea ja 2,5 dl maitoa paksuksi ja ilmavaksi vaahdoksi. Lisää loppu kermavaahdosta ja mustikat. Sekoita tasaiseksi. Levitä täyte tasaisesti pakastetun suklaamoussen päälle. Laita pakastimeen vähintään tunniksi.

4

Laita valmis suklaakakkupohja mustikkatäytteen päälle ja paina kevyesti. Laita pakastimeen vähintään 12 tunniksi, mieluiten yön yli. Ota kakku pois silikonimuotista ja säilytä pakastimessa kunnes peilikiille on valmis.

5

Peilikiille

Kaada rouhittu valkosuklaa kulhoon, joka kestää lämpöä ja sauvasekoitinta. Sekoita liivatejauhe ja 4 rkl vettä toisessa kulhossa ja laita sivuun.

Kiehauta sokeri, vesi, glukoosisiirappi ja kondensoitu maito kattilassa. Anna kiehua keskilämmöllä kunnes sokeri on sulanut. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita gelatiiniseos sokeriseokseen. Sekoita huolellisesti. Kaada kuuma seos valkosuklaan päälle ja anna jäähtyä pari minuuttia.

Lisää violetti geeliväri ja sekoita varovasti sauvasekoittimella. Yritä estää ilman pääsy kiilteeseen. Kaada kiille hienon siivilän läpi jos siihen muodostuu ilmakuplia. Kun kiille on 32-35 ° C, sen voi kaataa se kakun päälle. Ota kakku pois pakastimesta ja laita se ritilän päälle. Sitten kaada kiille kakun päälle niin, että kakun pinta on peittynyt päältä ja sivuilta. Anna kiilteen kovettua 10-15 minuuttia ennen kuin siirrät kakun tarjoiluastiaan. Koristele suklaasydämillä, koristerakeilla ja tuoreilla mustikoilla ja tarjoile heti.

Reseptin ravintosisältö Jäädytetty suklaa-mustikkakakku ja peilikiille

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 3136 kJ
749 kcal
1357 kJ
324 kcal
Rasva 34.18 g 14.80 g
Hiilihydraatit 96.57 g 41.80 g
Proteiini 9.92 g 4.29 g