EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Jouluinen hedelmäkakku

Leivo joulun kahvipöytään muhkea hedelmäkakku.

12 - 15 annosta

Vaikeustaso 1 80 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Jouluinen hedelmäkakku

Kakkutaikina:

200 g voita
2 dl fariinisokeria
3 kpl kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl kanelia
1 ps Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta
2 rs Dr. Oetker Hedelmäsekoitusta
2 rs Dr. Oetker Hedelmäsekoitusta
1 ps Dr. Oetker Appelsiinin kuoriraastetta
1 dl appelsiinimehua

Koristelu:

tomusokeria
Dr. Oetker Hedelmäsekoitusta

Valmistus

Valmistus:

1

Vatkaa pehmeä voi ja fariinisokeri sähkövatkaimella vaahdoksi. Lisää munat yksi kerrallaan vatkaten. Sekoita kuivat aineet sekä hasselpähkinärouhe, hedelmäsekoitukset ja appelsiininkuoriraaste keskenään sekaisin. Lisää taikinaan edellä mainittu kuivien aineiden ja mausteiden sekoitus sekä appelsiinimehu ja sekoita esimerkiksi isolla lusikalla tasaiseksi.

2

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan ja paista 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 55-60 minuuttia. Kumoa jäähtynyt kakku tarjoilulautaselle, sihtaa päälle tomusokeria ja ripottele päälle ja ympärille hedelmäsekoitusta.

Reseptin ravintosisältö Jouluinen hedelmäkakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1830kJ
437kcal
1729kJ
413kcal
Rasva 16.33g 15.40g
Hiilihydraatit 52.30g 49.34g
Proteiini 4.45g 4.20g