EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Jouluinen pannacottapiirakka

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Upea juustokakku piirakka maistuu vaniljalta ja granaattiomenalta. Granaattiomenan siemenet ja jouluiset koristerakeet viimeistelevät jouluisen piirakan.

8 - 10 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Jouluinen pannacottapiirakka

Pohja:

150 g piparkakkuja
100 g voita

Täyte:

4 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
3,3 dl kuohukermaa
1,5 dl sokeria
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Extract vaniljauutetta
250 g maitorahkaa

Kiille:

2 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
2,5 dl granaattiomenamehua

Koristeeksi:

1 granaattiomenan siemeniä
rosmariinin oksia
Dr. Oetker Christmas Party -koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

Pohja

Murskaa piparkakut tehosekoittimessa tai esimerkiksi kaulimen avulla. Sulata voi ja sekoita se piparkakkumurskan sekaan. Painele seos piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Laita jääkaappiin täytteen teon ajaksi.

Täyte

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Ota kuohukermasta puoli desiä erikseen. Vaahdota loppu kuohukerma, lisää sokeri vaahdottamisen loppuvaiheessa. Sekoita vaniljauute maitorahkaan ja kääntele kermavaahto joukkoon.
 
Kuumenna puoli desiä kuohukermaa kiehuvaksi. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi ja sekoita se kuuman kerman joukkoon. Sekoita liivatekerma rahka-vaahdon joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
 
Levitä täyte pohjan päälle, tasoita pinta. Laita piirakka jääkaappiin vähintään neljäksi tunniksi.

Kiille

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen kymmeneksi minuutiksi. Ota granaattiomenamehusta puoli desiä erikseen ja kuumenna se kiehuvaksi. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi ja sekoita se kuuman mehun joukkoon. Yhdistä mehut, tarkista että seos ei ole kuumaa. Kaada kiille varovasti lusikan kautta piirakan päälle. Siirrä piirakka takaisin jääkaappiin vähintään pariksi tunniksi.

Koristelu

Kun piirakan kiille on kunnolla hyytynyt, koristele piirakka granaattiomenan siemenillä, rosmariinin oksilla ja Christmas Party -koristerakeilla.

Reseptin ravintosisältö Jouluinen pannacottapiirakka

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1532 kJ
366 kcal
1101 kJ
263 kcal
Rasva 25.19 g 18.12 g
Hiilihydraatit 28.89 g 20.79 g
Proteiini 3.12 g 2.24 g