EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Jouluinen porkkanakakku

Piparimaustein maustettu ja porkkanalla mehevöitetty kakku.

about 20 annosta

Vaikeustaso 2 100 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Jouluinen porkkanakakku

Taikinaan:

500 g porkkanaa (raastettuna noin 8-9 dl)
4 kpl kananmunaa
3 dl sokeria
0,5 dl fariinisokeria
2 dl oliiviöljyä
1 rkl kanelia
1 tl kardemumma
0,5 tl neilikkaa
4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
0,46 kpl ananasmurskaa

Täyte ja koristelu:

400 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
150 g tummaa suklaata
1 ps Dr. Oetker Mantelilastuja tai Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta

Valmistus

Valmistus:

1

Taikina

Raasta porkkanat. Vaahdota munat, sokeri ja fariinisokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon öljy. Sekoita jauhot, kaneli, kardemumma, neilikka, leivinjauhe, sooda, ensin keskenään ja sitten varovasti taikinaan. Lisää lopuksi porkkanaraaste ja valutettu ananas. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista 175C asteisessa uunissa n. 60min. Jäähdytä kakku ja laita jääkaappiin maustumaan yön yli.

2

Täyte ja koristelu

Sekoita tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri ja aromi tasaiseksi seokseksi sähkövatkaimella. Leikkaa kakku kahteen tai kolmeen osaan ja täytä tuorejuustoseoksella. Paloittele suklaa pieneksi ja sulata vesihauteessa. Kaada sulanut suklaa kakun päälle ja koristele mantelilastuilla tai hasselpähkinärouheella. Jäähdytä ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö Jouluinen porkkanakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1624kJ
388kcal
1310kJ
313kcal
Rasva 17.16g 13.84g
Hiilihydraatit 36.14g 29.15g
Proteiini 4.82g 3.89g