EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Joulumarengit

Kauniit marenkikuuset ja karkkitikut valmistetaan marenkijauheesta ja värjätään geeliväreillä. Joulukuuset viimeistellään koristerakeilla.

20 - 30 kappaletta

Vaikeustaso 1 25 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Joulumarengit

Marengit:

1 ps Dr. Oetker Marenkijauhetta
0,75 dl vettä
Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
Dr. Oetker Punaista geeliväriä
Dr. Oetker Ocean Mix -koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

Marengit

Kuumenna uuni 100 asteeseen. 

Kaada Marenkijauhe suureen kulhoon ja lisää 75 ml vettä. Vatkaa sähkövatkaimen pienellä nopeudella lyhyesti sekaisin ja sitten korkeimmalla nopeudella noin 3 minuuttia kunnes marenki on ilmavaa. Jaa marenki kahteen osaan. Värjää puolet vihreällä geelivärillä ja jätä toinen osa valkoiseksi. 

Pursota vihreää geeliväriä pursotuspussin sisäpuolelle. Paina pussi yhteen, jotta väri leviää reunoille. Täytä pussi vihreäksi värjätyllä marenkimassalla. Pursota vihreää marenkimassaa pieni määrä leivinpaperille ja aseta tikku päälle, jotta se pysyy paikallaan. Pursota sitten joulukuuset tikun päälle tekemällä siksak-liikettä tikun päälle. Koristele joulukuuset Ocean Mix -koristerakeilla. 

Pursota punaista geeliväriä pursotuspussiin, jonka päässä on pyöreä tylla. Paina pussin reunoja yhteen ja laita valkoinen marenkimassa pussiin. Pursota marenki karkkitangon muotoon leivinpaperille. 

Paista marenkeja uunissa 60 minuuttia, kunnes ne ovat täysin kuivia. Kiertoilmauunilla voit paistaa useamman pellillisen kerralla. Anna marenkien jäähtyä ja säilytä ilmatiiviissä astiassa.

Reseptin ravintosisältö Joulumarengit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 134kJ
32kcal
1210kJ
289kcal
Rasva 0.00g 0.05g
Hiilihydraatit 7.58g 68.87g
Proteiini 0.31g 2.84g