EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Joulun Moussekakku

Suklainen kirsikkakakku on saanut päälleen hauskat moussepursotukset.

about 16 - 20 palaa

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Joulun Moussekakku

Taikina:

100 g voita (huoneenlämpöistä)
1 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl Dr. Oetker Rommiaromia
1 ps Dr. Oetker Mantelirouhetta
1 ps Dr. Oetker Chocolate chips dark
Dr. Oetker Punaisia Kirsikoita

Kuorrutus & koristelu:

tomusokeria
1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
1 ps Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
5 dl maitoa

Valmistus

Valmistus:

Taikina

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen vatkaten. Yhdistä leivinjauhe ja jauhot keskenään ja lisää nopeasti taikinaan. Yhdistä rommiaromi, mantelirouhe ja pilkotut kirsikat. Lisää ne muiden aineiden joukkoon suklaarakeiden kanssa. Kaada taikina irtopohjavuokaan ( Halkaisija noin 24 cm). Paista 175 asteessa keskitasolla 25-30 minuuttia tai kunnes pohja on kypsä. Anna jäähtyä kokonaan.

Kuorrutus & koristelu

Ripottele kakun pinnalle tomusokeria siivilän avulla. Valmista kakkumousset pakkauksen ohjeen mukaan. Laita ne omiin pursotinpusseihinsa. Pursota kakun päälle molempia mousseja.

Voit valmistaa kakun muutamaa päivää ennen tarjoilua ja säilyttää sitä jääkaapissa. Kuorruta vasta juuri ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö Joulun Moussekakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 783kJ
187kcal
1068kJ
255kcal
Rasva 8.13g 11.13g
Hiilihydraatit 27.70g 37.94g
Proteiini 3.00g 4.11g