EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kääretorttu vadelma-vaniljatäytteellä

(0)
0 0 5
recipe.rating.msg recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Perinteinen kääretortturesepti vadelma-vaniljatäytteellä.

about 12 palaa

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Kääretorttu vadelma-vaniljatäytteellä

ainekset:

3 kpl kananmunaa
1,5 dl sokeria
0,75 dl perunajauhoja
0,25 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

täyte:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dl maitoa
2,5 dl maitoa
3 dl vadelmia
0,5 dl sokeria
1 ps Dr. Oetker Mantelilastuja

Valmistus

Valmistus:

1

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Lisää perunajauhon, vehnäjauhon ja leivinjauheen seos taikinaan Levitä taikina pellillä olevan leivinpaperin päälle noin 30x40 cm alueelle Ripottele mantelilastut ja sokeri taikinalle ja paista uunin keskitasolla. Käännä kakku sokeroidulle leivinpaperille ja irrota paperi. Veden siveleminen paperille auttaa paperin poistamisessa. Anna kakun jäähtyä

Kiertoilmauuni: 250 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: 5 Minutes

2

Vatkaa mousseainekset maidon kanssa pussin kyljessä olevan ohjeen mukaan. Sekoita vadelmat sokerin kanssa. Tarkista maku. Pakastetut vadelmat vaativat usein enemmän sokeria kuin tuoreet. Levitä kakkumousse kakun päälle ja ripottele vadelmat päälle. Rullaa kakku sen pidemmältä sivulta ja anna sen jähmettyä jääkaapissa ennen siivujen leikkaamista

Reseptin ravintosisältö Kääretorttu vadelma-vaniljatäytteellä

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 929kJ
222kcal
921kJ
220kcal
Rasva 5.01g 4.96g
Hiilihydraatit 30.21g 29.91g
Proteiini 4.38g 4.34g