EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kakkutikkarit

(0)
5 1 5
recipe.rating.msg recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Kakkutikkari resepti.

about 12 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Kakkutikkarit

Ainekset:

100 g voita
1,5 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
50 g Dr. Oetker Appelsiinin Kuoripala
1 tl kanelia
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
200 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
100 g maitosuklaata
1 kpl Dr. Oetker Confetti -koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Sulata voi. Sekoita joukkoon sokeri ja kananmunat.Sekoita keskenään kuivat aineet ja appelsiininkuoripalat. Lisää jauhoseos taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi. Vältä turhaa sekoittamista. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja paista uunissa.

Kiertoilmauuni: about 200 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: 15 Minutes

2

Anna jäähtyä. Murusta kakku ja sekoita murut tuorejuuston kanssa tasaiseksi massaksi. Tee massasta halkaisijaltaan noin 3–4 cm:n kokoisia tiiviitä palloja.

3

Sulata hieman suklaata vesihauteessa tai varovasti mikroaaltouunissa ja kasta tikkujen päädyt suklaaseen ja työnnä tikut palloihin. Laita jääkaappiin 30 minuutiksi. Sulata loput suklaasta ja kasta tikun päässä olevat pallot siihen. Anna suklaan vähän jäähtyä. Koristele kakkutikkarit koristerakeilla ennen kuin suklaa kovettuu.

Reseptin ravintosisältö Kakkutikkarit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1273kJ
304kcal
1796kJ
429kcal
Rasva 14.15g 19.93g
Hiilihydraatit 27.15g 38.23g
Proteiini 4.23g 5.96g