EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kakkutikkarit

(8)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kakkutikkari resepti.

noin 12 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Kakkutikkarit

100 g voita
1 ½ dl sokeria
2 kpl kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
50 g Dr. Oetker Appelsiinin Kuoripala
1 tl kanelia
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
200 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g maitosuklaata
1 kpl Dr. Oetker Confetti -koristerakeita

Valmistus

Valmistus

1

Sulata voi. Sekoita joukkoon sokeri ja kananmunat.Sekoita keskenään kuivat aineet ja appelsiininkuoripalat. Lisää jauhoseos taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi. Vältä turhaa sekoittamista. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja paista uunissa.

Kiertoilmauuni: noin 200°C

Asetukset: keskitasolla

Paistoaika: 15 min.

2

Anna jäähtyä. Murusta kakku ja sekoita murut tuorejuuston kanssa tasaiseksi massaksi. Tee massasta halkaisijaltaan noin 3–4 cm:n kokoisia tiiviitä palloja.

3

Sulata hieman suklaata vesihauteessa tai varovasti mikroaaltouunissa ja kasta tikkujen päädyt suklaaseen ja työnnä tikut palloihin. Laita jääkaappiin 30 minuutiksi. Sulata loput suklaasta ja kasta tikun päässä olevat pallot siihen. Anna suklaan vähän jäähtyä. Koristele kakkutikkarit koristerakeilla ennen kuin suklaa kovettuu.

Ravintosisältö: reseptiin Kakkutikkarit

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1001kJ
291kcal
1407kJ
409kcal
Rasva 13g 18g
Hiilihydraatit 28g 39g
Proteiini 3.9g 5.5g