reseptiin Kakun kuorruttaminen sokerimassalla
150 g | pehmeää voita |
about 4 dl | tomusokeria |
1 tl | Dr. Oetker Vaniljasokeria |
1 rkl | vettä |
1 ps | Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea |
2,5 dl | maitoa |
about 500 g | Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa |
tomusokeria ja maissitärkkelystä jauhottamiseen |
tuubi | Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta |
tuubi | Dr. Oetker Elintarvikeliimaa (Baking glue) |
Valmista kakkupohjan päälle voikreemi. Vaahdota pehmeä voi ja vaniljasokeri sähkövatkaimella. Lisää tomusokeria 1 dl kerrallaan joukkoon. Lisää viimeisenä vesi ja sekoita tasaiseksi. Voit vaihtoehtoisesti tehdä sokerikuorrutteen alle Kakkumoussen pussin ohjeiden mukaisesti. Kuorruta kakku ensin kreemillä tai Kakkumoussella niin, että kakku on mahdollisimman tasainen ennen sokerimassan levittämistä.
Vaivaa sokerimassaa hetki käsissä, jotta sen rakenne pysyy paremmin koossa kaulittaessa. Sokerimassan kaulinnassa apuna kannattaa käyttää tomusokeria ja maissitärkkelystä, jottei massa tartu kiinni alustaan. Ripottele alustalle tomusokeria ja maissijauhoja ja kauli sokerimassa jauhotetun alustan päällä noin 3-4 mm paksuiseksi isoksi levyksi. Voit myös ripotella tomusokeria levyn päälle, jotta kaulin ei tartu kiinni massaan. Voit tarvittaessa lisätä tomusokeria ja maissijauhoja myös alustaan, jos tuntuu, että sokerimassa tarttuu siihen kiinni.
Nosta riittävän suuri sokerimassalevy varovasti kaulimen avulla kakun päälle. Kaytä apuna lastaa ja painele levy varovasti ensin kakun päälle.
Asettele reunat tasaisesti kevyesti massaa venyttäen. Painele aluksi varovasti käsillä sokerimassa tasaisesti kakun reunoille.
Pyyhi tarvittaessa sudilla ylimääräinen tomusokeri pois kakun pinnalta. Voit viimeistellä alareunan tekemällä sokerimassasta nauhan, jonka kiedot kakun ympärille.
Säilytä sokerimassalla kuorrutettu kakku tarvittaessa jääkaapissa, mutta älä peitä kakkua kuvulla tai muovilla. Kuvulla peitetyn kakun pinta alkaa vettyä ja pehmetä. Pinta saa huoletta hieman kuivahtaa.
Valmista haluamasi koristeet ja kiinnitä ne sokerimassaan Dr. Oetker Sokerikuorrutteella tai Elintarvikeliimalla.
Per Annos / Kappale | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
1792
kJ
428 kcal |
1444
kJ
345 kcal |
Rasva | 12.45 g | 10.04 g |
Hiilihydraatit | 76.78 g | 61.92 g |
Proteiini | 1.06 g | 0.86 g |
Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.
Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.
Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.
Joo
ei
Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.
Joo
ei