EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kakun kuorruttaminen sokerimassalla

(3)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Ohje kakun (halkaisija noin 24 cm) kuorruttamiseen sokerimassalla.

noin 12 palaa

Vaikeustaso 2 30 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Kakun kuorruttaminen sokerimassalla

Voikreemi:

150 g pehmeää voita
n. 4 dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 rkl vettä

Tai:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2 ½ dl maitoa

Sokerimassakuorrutus:

n. 500 g Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa
tomusokeria ja maissitärkkelystä jauhottamiseen

Koristeiden kiinnitykseen:

tuubi Dr. Oetker Sokerikuorrutetta
tuubi Dr. Oetker Elintarvikeliimaa (Baking glue)

Valmistus

Valmistus

1

Valmista kakkupohjan päälle voikreemi. Vaahdota pehmeä voi ja vaniljasokeri sähkövatkaimella. Lisää tomusokeria 1 dl kerrallaan joukkoon. Lisää viimeisenä vesi ja sekoita tasaiseksi. Voit vaihtoehtoisesti tehdä sokerikuorrutteen alle Kakkumoussen pussin ohjeiden mukaisesti. Kuorruta kakku ensin kreemillä tai Kakkumoussella niin, että kakku on mahdollisimman tasainen ennen sokerimassan levittämistä.

2

Vaivaa sokerimassaa hetki käsissä, jotta sen rakenne pysyy paremmin koossa kaulittaessa. Sokerimassan kaulinnassa apuna kannattaa käyttää tomusokeria ja maissitärkkelystä, jottei massa tartu kiinni alustaan. Ripottele alustalle tomusokeria ja maissijauhoja ja kauli sokerimassa jauhotetun alustan päällä noin 3-4 mm paksuiseksi isoksi levyksi. Voit myös ripotella tomusokeria levyn päälle, jotta kaulin ei tartu kiinni massaan. Voit tarvittaessa lisätä tomusokeria ja maissijauhoja myös alustaan, jos tuntuu, että sokerimassa tarttuu siihen kiinni.

3

Nosta riittävän suuri sokerimassalevy varovasti kaulimen avulla kakun päälle. Kaytä apuna lastaa ja painele levy varovasti ensin kakun päälle.

4

Silitä pinta lastalla tasaiseksi.

5

Asettele reunat tasaisesti kevyesti massaa venyttäen. Painele aluksi varovasti käsillä sokerimassa tasaisesti kakun reunoille.

6

Silitä lopuksi reunat lastalla ja leikkaa ylimääräinen sokerimassa veitsellä pois.

7

Pyyhi tarvittaessa sudilla ylimääräinen tomusokeri pois kakun pinnalta. Voit viimeistellä alareunan tekemällä sokerimassasta nauhan, jonka kiedot kakun ympärille.

8

Säilytä sokerimassalla kuorrutettu kakku tarvittaessa jääkaapissa, mutta älä peitä kakkua kuvulla tai muovilla. Kuvulla peitetyn kakun pinta alkaa vettyä ja pehmetä. Pinta saa huoletta hieman kuivahtaa.

9

Valmista haluamasi koristeet ja kiinnitä ne sokerimassaan Dr. Oetker Sokerikuorrutteella tai Elintarvikeliimalla.

Ravintosisältö: reseptiin Kakun kuorruttaminen sokerimassalla

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1111kJ
266kcal
895kJ
214kcal
Rasva 12g 9.8g
Hiilihydraatit 78g 63g
Proteiini 1.1g 0.9g